" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merakımı mazur gorun gebe ksldinizmi neler yaptiniz acaba

the craysy merabalar. Siz bebisten once ph icin beslenmenize dikkat ettinizmi? Msjlari okurken dikkatimi cekti kurtaj olmussunuz kurtajdan sonraki ilk denemedemi hamile kaldiniz
merhaba canım ben beslenmeye hic dikkat etmedim sadece tam yumurtlma gününü takib ettim be 5gun cinsel perhiz uyguladi esim .iliski olacagi gün 1saat oncesinde sert kahve icti ve esim özel bolgeye soguk su uyguladi canlılığın artmasi icin.
kurtajdan sonra 1sene kadar ugrastim ama bu kurtajla ilgili degil drlar ilk reglden sonra kalinir diyor hatta daha kolay olur deniliyor benim biraz yaş ve sitreste geciktirdi sanirim Rabbim isteyen herkese saglikla gönlündekini nasip etsin inşallah

Canim mrb senin iliski teste ne durumdayken oldu pikten sonraki esit koyulukta mi yoksa silinincemi cnm

Selam ben geldimmmm
Bendeniz eskilerden hey gidi gunler heyy ne dostluklar kurduk KK sayesinde kurucularina tesekkürler....

Eee ne var ne yok ...,,
Hoşgeldin canım valla bizim topik başta sen şakrak ti şimdilerde hemen hemen herkes kayboldu. Eskiden bizde bir gün girmesek ikinci gün girmek için sabırsızlanıyorduk. Çocuklar doğdu bir yandan iş güç zaman olmuyor valla sen nasılsın canım

aynen ya ne gunlerdi özlüyorum valla o günleri cok keyifliydik sabah aksam burdaydik
inşallah bebişler büyüyünce toplasiriz gene biraraya

testim bundan daha koyu olmadi açildi bugun dün yumurtlama gunuydu tahminim. Ama daha onceki aylardan tecrubemle bu testte c cizgisi ve t cizgisi istenilen koyulukta degil sizce bunu pik olarakmi algilamaliyim. Birde genel bir kuruluk var yumurtlama gunu bile kupkuruydum buna onerebileceginiz bir takviye varmi

Testi n11den aldim CE belgeli sonkul.tarihide gecmemis ama ben önceki aylarda pik aninda t nin kan kirmizisi oldugunu gordüm icime sinmedi 30lu paket almistim. En koyu bu cikti testte sıkıntı olabilirmi acaba

Canım bence pik olmuş,silikleşmeye başlayınca ilişki olabilir.ilişki öncesi karbonatla vajinanı yıka hatta içeri az bişey enjekte et içerisi bazikleşsin.eşinde yıkasın p....ni. Benim duydugum bu..takviyeleri unuttum.
Ben gittigidiyordan innovıata marka almıştım ovu testi,içine sinmediyse bundan al dene bir iki ay

Karnonatli duştan korktum canim bi ay denemistim tutmadi. Diyet yapmaya calisiyorum ph icin esim spermi besleyen kür iciyor. Elimde 20 kadar test var şimdi. En büyük derdim bu kuruluk sogan kürü artiriyormus ama oda yumurtayi geciktiriyormus.
Ben önümuzdeki ay denicem inşallah. 1 ayim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…