" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Maşallah canim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben erkeğe benzettim ama daha iyi anlayan arkadaşlar var elbette inşallah onlar da yorum yaparlar canim

Maşallah canim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben erkeğe benzettim ama daha iyi anlayan arkadaşlar var elbette inşallah onlar da yorum yaparlar canim
Saol cnm crazy fen yorum aldım o da kıza benzetti hayırlısı bakalım yarin kontrolumuz var.inşallah gösterir kendini.

Crazy daha iyi anlıyor canim inşallah hayırlısıyla gönlündekini duymuşsundur. Dünmüş sanırım randevun nasıl geçti canım doktor ne dedi?
sende anliyorsun canim bak sen daha iyi gormussun.
nasilsin nasil gidiyor bebis nasil
bende yaza sünnet ettirmeyi düşünüyorum büyümeden bitsin bu iş: ))Rabbim yardımcımız olsun saglikla büyüsün canlarimiz inşallah

Selam kızlar uzun zamandır gruptan bildirim yoktu bi bakıyım dedim resmen kayboldu herkes @Bebegimgelsin nerelerdesin bebis oldu sende gittin ben tek kalıcam buralarda diyordun dogurdun kayboldun arada yazın yahu tmm eskisi kadar vaktimiz yok kabul ama arada ses verin kızlar

Büyümeden cok iyi oluyor canım bezliyken cabukta iyilesiyor hayırlısı bizim 1bucuk yasinda sunnet oldu ama dügünü kaldi esim zaten dügüne karsi bu sene bir mevlüt ve kına gecesi yapmam lazım yoksa bir daha asla kabul etmez 8yasinda artık

Sizden öğrendiklerim le yola çıkıyorum canım sağol canım . Allaha şükür iyiz canım bizim küçük de yavaş yavaş oturmaya başladı çok şükür sütten tamamen kesildi biberon ve ek kide veriyorum artık. Sünnet için bence küçük degilmi ben diğer oğlumu 2 buçuk yaşında iken yapmistim burda narkoz ile yaptılar oğlum iki gün boyunca kendine gelemedi o narkoz yüzünden. Birde küçüktü ya ben bu küçüğünü 3 yaşından küçük yaptırmayı düşünmüyorum valla onuda türkiye de yaptırırız burda narkozun dozunu kaçırıyorlar sen nasılsın canım

Evet canim giden gidene valla ne oldu bize böyle valla bende anlamadım

evet canım haklısın bende büyümeden daha rahat olacağını düşünüyorum inşallah sağlıkla atlatalim
maşallah Allahim esirgesin kuzunu

estağfurullah canım benim.
biz iyiyiz canim cok şükür cocuklarin peşine bitmeyen bir koşturma ile geciyor günler
sünnet icin kime sorsam küçükken yaptir daha iyi diyor hem gelişimi acisindan da ,inşallah hayirlisiyla saglikla atlatiriz .
maşallah seninkinede Rabbim bağışlasın hayırla sağlıkla büyüsün inşallah

Aminnn canım benim çok sağol. İnşallah hayırlısıyla yaparsınız canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canim ben 50 günlukken yaptirdim kurtuldum.
Haftasinda iyilesmesmisti kuzum.
Bikac ay sonra yok dönüyo sonra yok emekliyo sonra yok yok yürüyo derken anlayacak ağlayacak zapedemicez korkularindan beklemeyi göze alamadim lokal anestesi oldu sunnetin yarisinda uyuya kaldi. Dr rahat rahat isini yapti.
Hic endiselenme nekadar erken okadar iyi. Nasil olsa olacak yaptır kurtul

Canim uyumasinin sebebi dr un telden fönmakinasi sesi actirmasiydi.
Acidan aglamaktan uyukaldi sanma :)
Haftasinda iyilesmisti yanlis yazmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…