- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.221
İnşallah hersey sıkıntısız geçmiştir iyiderler hepsi inşallah canımYa canım tam anlayamamıştım sormustum hatta ona bebekmi oldu diye bademcikleri alındı diye yazmıstı sanırım belkide kızı icin yazmıstı bir müddet girnemisti yine foruma gelincede oyle yazmıstı
İnşallahİnşallah hersey sıkıntısız geçmiştir iyiderler hepsi inşallah canım
Lansioh çok iyi hiç denedin miKızlar meme ucu yaralarım ve mastitim bi turlu geçmek bilmedi.. Lütfen yardim.
Sütünü bosaltman gerek. Gögüs kalkani kullan herkes cok memnunKızlar meme ucu yaralarım ve mastitim bi turlu geçmek bilmedi.. Lütfen yardim.
Sütünüzü sağıyormusunuzKızlar meme ucu yaralarım ve mastitim bi turlu geçmek bilmedi.. Lütfen yardim.
2 tüp bitirdim. .benim çatlaklar o kremin geciremeyecegi kadar ileri duzeydeler maalesef. .Lansioh çok iyi hiç denedin mi
EvetSütünüzü sağıyormusunuz
Sutumu sagiyorumSütünü bosaltman gerek. Gögüs kalkani kullan herkes cok memnun
Ben kızımda öyle olmuştum canım hemde çok kötü ilk ti diye birde birşey de bilmiyordum. Krem kullandım sonra ebem emzirme den önce bir iki damla sütünü sık ve göğüs ucuna sürüp öyle ver diyordu çünkü kuru iken daha da yara oluyor çekildiğinde gerek emzirme gerek sagma hep bir iki damla ile uçları ıslatıp öyle sağ canım. Ben lansinoh kremi kullanıyordum çok çok iyi bir krem. Sana tavsiyem sütünü sagmadan önce göğsünü sık başta o gelen bir iki damla ile uçlarına sür sonra sagmaya başla. Sagdiktan sonra da kremi sür göğüs için pamuklar var üstüne koy bunu uygula sonuç alırsın inşallah canımSutumu sagiyorum
Aleykümselam canım çok şükür iyiz valla insallah sizde iyisinizdir canım. Biz ek gıdaya tam başladık çok şükür ilk tavuklu yemegimizi yapıp dondurucuya attık şimdiden. İki günde bir veriyorum başta sevmiyordu ama bir iki kere yedikten sonra alıştı seviyor şimdi. Artık kendisi oturmak istiyor oturuyor ama düşüyor hep arkasına yastık felan koyuyorum. Sizde durumlar nasılSelam kızlar herkes iyidir inşallah?
Maşallah canım biz daha kırmızı et ve kemik suyuna 15gun sonra baslayacağız tavuga ne zaman baslatıcak doktor biomiyorum suan kahvaltı meyve yogurt muhallebi ve sebze püresi yiyor desteksiz oturamıyor hala destekli oturuyorAleykümselam canım çok şükür iyiz valla insallah sizde iyisinizdir canım. Biz ek gıdaya tam başladık çok şükür ilk tavuklu yemegimizi yapıp dondurucuya attık şimdiden. İki günde bir veriyorum başta sevmiyordu ama bir iki kere yedikten sonra alıştı seviyor şimdi. Artık kendisi oturmak istiyor oturuyor ama düşüyor hep arkasına yastık felan koyuyorum. Sizde durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım bizde de üşütmeler var allah yardımcımız olsun inşallah. Bizde de koşturmaca zaten hep. Bizde bugün tam 6 ayımızı doldurduk çok şükür canımİyi geceler kızlar giremedm ne zmandır inşlh iydr herkes.Ben 3 çocukla koşturuyorum.Ufak tefek hastalıklarla ayaktayız şkr.1 hafta sonra 5 aylık olcaz son durumlar ne sayfada
Bizdede hastalıklar bitmiyor 5gundur hastayiz tatili 4gözle bekliyorduk bir yere cikamadik hemen iyilesiriz insallah sizede gecmis olsun arada yaz canım masallah pasana büyüdüler vallaİyi geceler kızlar giremedm ne zmandır inşlh iydr herkes.Ben 3 çocukla koşturuyorum.Ufak tefek hastalıklarla ayaktayız şkr.1 hafta sonra 5 aylık olcaz son durumlar ne sayfada
Ben erkeğe benzettim canım inşallah hayırlı bur evlat olur. Ama daha iyi anlayan arkadaşlar var inşallah onlar da yorum yaparlarMerhabalar hanimlar cinsiyet nedir sizce yorum yaparsaniz cok sevinirim