" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sutumu sagiyorum
Ben kızımda öyle olmuştum canım hemde çok kötü ilk ti diye birde birşey de bilmiyordum. Krem kullandım sonra ebem emzirme den önce bir iki damla sütünü sık ve göğüs ucuna sürüp öyle ver diyordu çünkü kuru iken daha da yara oluyor çekildiğinde gerek emzirme gerek sagma hep bir iki damla ile uçları ıslatıp öyle sağ canım. Ben lansinoh kremi kullanıyordum çok çok iyi bir krem. Sana tavsiyem sütünü sagmadan önce göğsünü sık başta o gelen bir iki damla ile uçlarına sür sonra sagmaya başla. Sagdiktan sonra da kremi sür göğüs için pamuklar var üstüne koy bunu uygula sonuç alırsın inşallah canım

Selam kızlar herkes iyidir inşallah?
Aleykümselam canım çok şükür iyiz valla insallah sizde iyisinizdir canım. Biz ek gıdaya tam başladık çok şükür ilk tavuklu yemegimizi yapıp dondurucuya attık şimdiden. İki günde bir veriyorum başta sevmiyordu ama bir iki kere yedikten sonra alıştı seviyor şimdi. Artık kendisi oturmak istiyor oturuyor ama düşüyor hep arkasına yastık felan koyuyorum. Sizde durumlar nasıl

Aleykümselam canım çok şükür iyiz valla insallah sizde iyisinizdir canım. Biz ek gıdaya tam başladık çok şükür ilk tavuklu yemegimizi yapıp dondurucuya attık şimdiden. İki günde bir veriyorum başta sevmiyordu ama bir iki kere yedikten sonra alıştı seviyor şimdi. Artık kendisi oturmak istiyor oturuyor ama düşüyor hep arkasına yastık felan koyuyorum. Sizde durumlar nasıl
Maşallah canım biz daha kırmızı et ve kemik suyuna 15gun sonra baslayacağız tavuga ne zaman baslatıcak doktor biomiyorum suan kahvaltı meyve yogurt muhallebi ve sebze püresi yiyor desteksiz oturamıyor hala destekli oturuyor

İyi geceler kızlar giremedm ne zmandır inşlh iydr herkes.Ben 3 çocukla koşturuyorum.Ufak tefek hastalıklarla ayaktayız şkr.1 hafta sonra 5 aylık olcaz son durumlar ne sayfada
Geçmiş olsun canım bizde de üşütmeler var allah yardımcımız olsun inşallah. Bizde de koşturmaca zaten hep. Bizde bugün tam 6 ayımızı doldurduk çok şükür canım

İyi geceler kızlar giremedm ne zmandır inşlh iydr herkes.Ben 3 çocukla koşturuyorum.Ufak tefek hastalıklarla ayaktayız şkr.1 hafta sonra 5 aylık olcaz son durumlar ne sayfada
Bizdede hastalıklar bitmiyor 5gundur hastayiz tatili 4gözle bekliyorduk bir yere cikamadik hemen iyilesiriz insallah sizede gecmis olsun arada yaz canım masallah pasana büyüdüler valla

Merhabalar hanimlar cinsiyet nedir sizce yorum yaparsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• FCD945F2-0B7D-452B-B6D9-E231389FE876.jpeg
    FCD945F2-0B7D-452B-B6D9-E231389FE876.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 115
  • 59C3CF4F-734C-4FD2-A3B3-C3251994F078.jpeg
    59C3CF4F-734C-4FD2-A3B3-C3251994F078.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Meleklerin benim girmiyor sanırım. Bizim bu hafta cinsiyetimiz belli olacak sizden de bir tahmin alabilir miyim?
Bu arada zuleyha83 zuleyha83 3 oglandan sonra kızına hamile çok şükür. Herkese çok selamlar.

Eklentiler

• IMG-20180127-WA0008.jpeg
    IMG-20180127-WA0008.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20180127-WA0013.jpeg
    IMG-20180127-WA0013.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 77
X