sunum konusunda yardımcı olur musunuz?

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.002
2.164
36
iyi aksamlar hanimlar
sosyoloji bölümü mezunuyum ve formasyon egitimi görüyorum. hocamiz herkes bolumuyle ilgili bir konuda 10 dakikalik bir sunum hazirlasin dedi ve haftaya sunumum var.aklimda birçok konu var ama bunlarin bölümümle ilgili mi degil mi kafam karisti.suan benim icin dert olan konu bu.bana yardımcı olur musunuz?çok heyecanlıyım

aklimdaki konular
-sosyolojinin diger bilimlerle ilişkisi
-farkli kulturlerdeki degisik gelenek ve görenekler
-televizyonun toplum üzerindeki yarar ve zararları
-türkiyedeki egitim sistemi
cok mu basit ya da alakasız mi?

mezun olali bayagi oldu ama unuttum cogu seyi.bir de siniftakiler falan dalga gecer bi soru sorarlar dut yemiş bülbül gibi olursam diye heyecandan ölüyorum
10 dk zaten cok kisa merak etme hemen bitir.Konuya cok iyi calis sorarlarsa konuyla ilgili sorarlar zaten.Benim sunum 40 dakikalikti uni de cok iyi ezberledigimden duraksamadan anlattim.

10 dk zaten cok kisa merak etme hemen bitir.Konuya cok iyi calis sorarlarsa konuyla ilgili sorarlar zaten.Benim sunum 40 dakikalikti uni de cok iyi ezberledigimden duraksamadan anlattim.
seninki daha uzunmus ya.evet 10 dk cabuk gecer deyip kendimi teskin ediyorum.peki konu olarak televizyon konusu olur mu? 5 yararli 5 zararli etkisini slayt üstünden anlatsam.birkac örnekle falan 10 dk.yi doldururum

seninki daha uzunmus ya.evet 10 dk cabuk gecer deyip kendimi teskin ediyorum.peki konu olarak televizyon konusu olur mu? 5 yararli 5 zararli etkisini slayt üstünden anlatsam.birkac örnekle falan 10 dk.yi doldururum
Bence olur sosyoloji zaten toplumu inceler o yuzden olabilir internette olur mesela

2. ve 3. basit gibi yani daha önce çok yapılmıştır muhtemelen,arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla:) ilkini yapabilirsin ilginç bir konu hem :)

2. ve 3. basit gibi yani daha önce çok yapılmıştır muhtemelen,arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla:) ilkini yapabilirsin ilginç bir konu hem :)
evet canim farkindayim basit ama o konulara daha hakim sayilirim.yani digerleri biraz soyut kaldigi icin heyecandan iyice sacmalarim diyorum.ya da bilmiyorum ya olsa da bitse bir an once
teşekkür ederim canim ilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…