- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konulari gorunce aklima hep eskiden çektigiklerim geliyorallah yardim etsin.
Soruna gelince canim ben ilk hamileligimde o ay ilk iliskinin son ilişkisiydi yani adet oldum 1 kez iliski oldu ve o iliskiden hamile kaldim. Hemde yumurtlama gunum 14. Gun falan olmasi gerekirken benim iliski 21.gunde olmuştu...
Yani velhasil hicbirşey yapmiyorsun iliski disindaallah ol derse oluyor
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Yalnız ilk iliskinin son iliskisinde oldum dediğin olayı anlayamadımtahmini yumurtlama tarihinden sonra yumurtlamıssın belliki darısı bekleyen canı gönülden isteyen herkesin basına insallah ya
rabbimin elbet vardır ne zaman isterse ozaman olur yinede hurafe denilen koca karı metodları varmı varsa neler merak ettim ve sormak istedim
![]()
Adetimin 21.gunu yani adetime 1 hafta kala evlendim iliski oldu o gece boşalma olmuş farketmedim zTen nerden bileyim. Sonra hemen kalktim yikadim. Ertesi günde iliski oldu ama korunduk. Normalde adete 1 hafta kala hamilelik olmaz derler ama bende olduama kYbettim sonra 5 sene olmadi...
O kadar koca kari yöntemi var ki hangisini saysam bilemedim. Hormon skntin varsa hayit suyu ,
Yumurta problemin varsa kürler var.
Ebe ye gidip gobek cektirme var ( denedim o ay agridan öldummm)
Sperm problemine keciboynuzu kürü ve vitaminler var.
Ovulasyon testi var boşa ugras olmamasi icin
Süt maydonoz var iltihabin varsa hamileligide kolaylastiriyormus. 3 gun yapacakmissin ve iliski olacak kendini cok scak tutacaksn yoksa iltihap kaparsin
Hemen bakıyorum cok tesekkürler amin insallahHacamat gebe kalmak icin iyi bir yontemmis arastir bakalim.en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsin insallah
Bal çörekotu tarçın karışımı yediğim ay hamile kalmıştım
İnofolic içebilirsin folik asit olarak
Bir de hemen banyo yapma 1-2 saat bekle ilişki sonrası.
R-max kullanıyorum tüm minerallere vitaminlere sahip bir ilac. Dusa girmiyorum afedersin wc bile gitmiyorum tedbir olarak bal cörekotu tarcın ne ise yarıyor iltihap kist miyom vs herhangi bi sıkıntımda yok sukur olmaması icinde kürlerden uzak durmaya calısıyorum da
Zor dönemler gecirmissin üzüldüm bi okadarda sevindim diğer gebeliklerin sağlıklı olmustur umarımbizde herhangi bir problem gözükmüyor beklemedeyiz iltihap yok sonuclar normal. Oyüzden kür konularından uzagım. Denenmemis duyulmamıs ne varsa okuyup bilmek istedim ama konum cok dikkat cekmedi sanırım
![]()
Bal corek otu yaptim bu ay ovulasyon testi kullaniyorum su anda dun yumurtlamaydi bugun catlamis dun degerlendirmişizdr umarim
3 gun non stop
Onun disinda hayit macunu yemstm cok yumurtlama belitisi verdi ama tsh mi degsttrdi bakalm bu ay olursa hbr verrim
Vallahi ben bu ay soğan kürü eşime keçi boynuzu kürü ve ovülasyon testiyle takip yaptım. Meğer adete 6 gün kal'a yumurtluyormuşum![]()
Esimde ve bende herhangi bir problem yok canım kecıboynuzu sık tuketiyor ikimizde beslenmemize dikkat ediyoruzSanırım rahmi kalınlaştırıp hamile kalmaya yardımcı oluyor tam bilmiyorum canım. Bir de bol bol incir yemiştim o da yumurtanın çatlamasını sağlıyor.
Eşinde problem var mı peki?
Doktor kontrolunde mi öğrendin? Soğan kürünü bende denedim uzun soluklu olmasada geçenlerde bi on günlük denemem olmuştu ama gelen giden birşey olmadı canım![]()
Esimde ve bende herhangi bir problem yok canım kecıboynuzu sık tuketiyor ikimizde beslenmemize dikkat ediyoruz
Ben inciri pek sevmem kurusuda aynı islevi görüyodur dimi?
nasıl yaptınız yakıyı acaba benim de var elimde bir tane yakı düşünüyordum yapsammı acaba diye adetin kaçıncı günü yaptın nasıl uyguladınBende yakı yaptım bu ay yakı ile hamile kalanlar da çok var canm