Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sunny Baby SB-326 Elit Bebek Arabası

akesmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2
0
36
Kahramanmaraş
Merhaba;
İnterneti ve ulaşabildiğim tüm mağazaları gezdim; hafif, kolay katlanabilen, katlanınca az yer kaplayan ve çift yönlü kullanılabilen bebek arabası arıyordum. Sunny Baby SB-326 Elit modelini, Pierre Cardin'in bir modelini ve birkaç farklı markanın modellerini buldum. Fiyat olarak Sunny Baby Elit bana uygun ama bu arabayı kullanan kimseyi bulamadım. Forumda bir - iki yerde önerildiğini gördüm ama memnun olup olmadıkları belirtilmemiş.

*Bu arabayı kullanan var mı acaba? Kullandıysanız sağlam bir araba mı?
*Çocuğum şu anda 6 kg ama 15 kg olsa dahi gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
*Sonraki çocuğum için de saklanabilecek kadar sağlam mı?
*Kullanım esnasında karşılaşılan bir sıkıntı var mı?

gibi sorular var aklımda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

canım konun hala güncel mi bilmiyorum ama ben sunny baby nin ıvy modelinden aldım. şu an gözüme hiç estetik gelmiyor. evet pratik, hemen katlanıp kuruluyor. ama şöyle bir sorun var: benimoğlum da 6,5 kilo. şimdilik üst kademede yatıyor. ama üst kısım 9 kg a kadar taşıyormuş.içinde yazıyor. e bu çocuk 9 kg ı geçince--ki o kadar bekleyemeyiz, uyku setidir,yatağıdır, 9 kg eder yakında-- alt kademeye mi geçeceğiz? o çok yerden. nasıl olacak bilmiyorum. ben pişmanım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…