Bebek İkinci El sunny baby marka sb700 bebek arabası mavi

demetesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
383
0
26
İzmir
sunny baby marka sb700 bebek arabası. hemen hemen hiç kullanılmadı. 2 en fazla 3 kez dışarı çıkıldı. sanırım tavan arasında kutusu filanda duruyor. oldukça da pahalı bir fiyata almıştık. zaten internet ortamında fiyatını araştırma şansına sahipsiniz. rengi fotoğrafta görülen mavi rengidir. fiyat:250 tl

Eklentiler

• $Sunny-Baby-Ultima-Vip-Bebek-Arabasi-5039.jpg
    $Sunny-Baby-Ultima-Vip-Bebek-Arabasi-5039.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 1.032
sunny baby marka sb700 bebek arabası. hemen hemen hiç kullanılmadı. 2 en fazla 3 kez dışarı çıkıldı. sanırım tavan arasında kutusu filanda duruyor. oldukça da pahalı bir fiyata almıştık. zaten internet ortamında fiyatını araştırma şansına sahipsiniz. rengi fotoğrafta görülen mavi rengidir. fiyat:250 tl

merhaba,
arabanın kendi resimlerini koymanız mümkün mü acaba,

resimdekinin aynısı arabayı kullanmıyoruz diye paketleyip kaldırmıştık zaten çok fazlada kullanmadık oyüzden çok yıpranmadı ama illada görmek istiyosanız gün içinde yüklerim fotoğrafını..

resimdekinin aynısı arabayı kullanmıyoruz diye paketleyip kaldırmıştık zaten çok fazlada kullanmadık oyüzden çok yıpranmadı ama illada görmek istiyosanız gün içinde yüklerim fotoğrafını..

Tekrar merhaba demetesra,
resimler için ısrar ediyor gibi oldum yanlış anlamayın lütfen size güvenmediğimden değil muhakkak dediğiniz gibidir ama işte merak
diyelim, neyse yeriniz nerede elden alma imkanım olabilir mi diye soruyorum, ve en son olarak fiyatta bir indirim olabilir ise çok sevinirim.

yok canım önemli değil haklısın resimleri akşam yükleyecem ben izmirdeyim fiyatı gerçekten uygun yazdım çok fazla kullanılmış yıpratılmış olsaydı daha ucuza verirdim ama dediğim gibi çok kullanamadık sıfırının fiyatı sanırım 500 tl civarı 250 de bence çok uygun ..

işte resimler....

Eklentiler

• $100.jpg
    $100.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 440
  • $106.jpg
    $106.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 467
  • $108.jpg
    $108.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 454
tekerlekleri son derece seri özellikle ön tekerlekleri kendi çevresinde 360 derece gayet iyi dönüyo böylece arabaya yön verirken çok fazla güç harcamaya gerek yok .bagaja koymak için bebeğin oturdugu kısmı çıkartıp alttaki mekanızma kısmını katlamanız gerekir böylelikle bagaja rahat sığar..

izmirde oturuyorum zaten fiyatı düşürmüştüm ürün yeni sıfırdan farksız oyüzden fiyatı daha fazla indiremeyecem alırsanız pişman olmazsınız.

araba gerçekten cok hoş bende izmirdeyim elden alma imkanım var satıldı mı acaba? keşke pusetide olsaydı.. birde cocugun oturduğu kısmı çıkartıp öyle koyulur bagaja demişsiniz onu anlamadım puset gibi mi oluyor çıkan kısım?

Back