Bebek İkinci El Sunny baby hummer cinsi bebek arabası satıyorum.

2prensinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
662
79
FİYAT 200 DÜŞÜNYORUM.SAPINDA BİR KAÇ ÇİZİK VAR.TEMSİLİ RESMİN AYNISI İSTEYEN OLURSA KENDİ RESMİNİ ÇEKERİM.
Eki Görüntüle 1119332
AYAK ÖRTÜSÜNÜ DE YANINDA GÖNDERİCEM.

Sunny Baby Hummer bebek arabası sizin ve bebeğinizin ihtayaçlarına tam anlamıyla cevap veriyor.
Çift yönlü kullanma özelliği ve büyük alışveriş sepeti bu özelliklerden sadece bir kaçı.
Alt kısımda bulunan büyük boy file sepet bebeğinizin ve sizin eşyalarınızı rahatça alır.
Kullanışlı ayak örtüsü bebeğinizin ayaklarını rüzgardan korur
360 derece dönebilen ön tekelekler sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir
Tam yatabilen sırt dayanağı bebeğinizin seyahat esnasında rahatca uykuya dalmasını sağlar
Kalın lüks şilteli oturma bölümü oldukça sağlamdır
5 noktalı emniyet kemeri sayesinde oldukça güvenlidir
Ayarlanabilen ayak dayanağı bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır İki yönlü kullanılabilen itme barı bebeğinizi görerek de kullanmanıza olanak tanır
İtme barında yiyecek ve içecek koymanız için tasarlanmış bölümler vardır Açılıp kapanabilen üst tente bebeğinizi güneşten ve yağmurdan korur

Gerçekten çok güzel bir araba satmak için söylemiyorum.geniş rahat.bir çok fonksiyonu.tek elimmle kapatabiliyorum.altındaik sepet gerçekten çok geniş.tüm eşyaları alıyor.birde amortisörlü.bunu alırken pek anlamadım.başka bir puset almıştım.ikisinin arasındaik fark bariz belliydi.taşa kaldırıma geldiğinde araba tak diye zıplamıyor.çocuk emniyette oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…