İstediğiniz gibi sarılabilirsiniz canı acımaz merak etmeyin,bende beş gün önce 7 aylık oglumu sünnet ettirdim. İlk gün hiç kıpırdamadan sırt üstü yattı ki normalde çok hareketli bir bebektir, ikinci gün yüzüstü dönüp oyun oynamaya basladı.Şimdide merdane gibi dönüyor ve emeklemeye calısıyor. Doktorumuz bezi oldugu müddetçe istediğiniz gibi kucagınıza alabilir yada oturtabilirsiniz bezi korur demişti.merhaba kızlar . Bebeğim 4 aylık ve 5 gün önce sünnet oldu . Ne kadar sürede iyileşir ? Henüz kabuklanma olmaması normal mi ? Verilen merhemleri ne sıklıkta kullanmalıyız ? Bu konuda bir bildiği olan varsa yazabilir mi
Aynen ben de 3. Kremdeyim şu an :) Ben de canını acıtmaktan çok korktuğum için tutarken çok özen gösteriyorum. Doktorumuz 5 gün sonra yıkayın dedi. İki kişi yıkadık ellerine kollarına hakim olabilelim diye. İnternette 24 saat sonra su ve banyo önerildiğini görünce artık 6. Gün yıkadık biz de korksak da. Ama banyoyu çok seviyor zaten hiç bir sorun olmadı çok da memnun oldu özlemiş suyu :)İstediğiniz gibi sarılabilirsiniz canı acımaz merak etmeyin,bende beş gün önce 7 aylık oglumu sünnet ettirdim. İlk gün hiç kıpırdamadan sırt üstü yattı ki normalde çok hareketli bir bebektir, ikinci gün yüzüstü dönüp oyun oynamaya basladı.Şimdide merdane gibi dönüyor ve emeklemeye calısıyor. Doktorumuz bezi oldugu müddetçe istediğiniz gibi kucagınıza alabilir yada oturtabilirsiniz bezi korur demişti.
Kremi nekadar kullanıcagımızı bize söylemedi doktor valla ben bezine ve pipisine her alt değiştirdigimde sürüyorum sanırım biraz abarttım bugün 3.kremi aldım :) bizde de daha kabuklanma olmadı.
Siz bebeginizi sünnetten sonra yıkadınızmı,doktor 4.gün yıkıyabilirsiniz dedi ama daha cesaret edemedim,bizimki cok hareketli eliyle vurur canını acıtır diye korkuyorum
Bizde bu aksam yıkıyacagız inşallah,sünnet olalı tam bir hafta oldu anca cesaret edebildim yıkamaya. Bakalım biz nasıl atlatıcaz banyoyuAynen ben de 3. Kremdeyim şu an :) Ben de canını acıtmaktan çok korktuğum için tutarken çok özen gösteriyorum. Doktorumuz 5 gün sonra yıkayın dedi. İki kişi yıkadık ellerine kollarına hakim olabilelim diye. İnternette 24 saat sonra su ve banyo önerildiğini görünce artık 6. Gün yıkadık biz de korksak da. Ama banyoyu çok seviyor zaten hiç bir sorun olmadı çok da memnun oldu özlemiş suyu :)
Sonunda yıkadık,cok sükür sorunsuz atlattık banyo olayınıda :) birşey sorucaktım doktorunuz kremi nekadar süre kullanmanızı söyledi. Bizim doktorumuz izinde oldugu için ulaşamadım yarın 8.gün olucak ben hala krem sürmeye devam ediyorum :)Aynen ben de 3. Kremdeyim şu an :) Ben de canını acıtmaktan çok korktuğum için tutarken çok özen gösteriyorum. Doktorumuz 5 gün sonra yıkayın dedi. İki kişi yıkadık ellerine kollarına hakim olabilelim diye. İnternette 24 saat sonra su ve banyo önerildiğini görünce artık 6. Gün yıkadık biz de korksak da. Ama banyoyu çok seviyor zaten hiç bir sorun olmadı çok da memnun oldu özlemiş suyu :)
Bizim doktor da izinde :) bize krem bitene kadar demişti ama biz iki günde bitirdiğimiz için ikinci kremde doktora sorduk . Artık üçüncüye rahatsız etmeyelim dedik sormadan aldık onun dışında da birkaç soru sormuştuk çünkü :) acile götürdük kontrol içini iki hafta dedi .Sonunda yıkadık,cok sükür sorunsuz atlattık banyo olayınıda :) birşey sorucaktım doktorunuz kremi nekadar süre kullanmanızı söyledi. Bizim doktorumuz izinde oldugu için ulaşamadım yarın 8.gün olucak ben hala krem sürmeye devam ediyorum :)
Peki ara ara sızıntı halinde kanaması oldumu hiç? Dün aksam banyo yaptırıp uyuttum,sabah altını degiştirirken hafif sızıntı seklinde kanaması vardı sizde de oluyormu?bugün sünnet olalı 8 gün oldu sızıntı kanamaları durmustu bugün olunca moralim bozuldu. Hafif kabızlıgı var acaba ıkındıgı içinmi oldu dedimBizim doktor da izinde :) bize krem bitene kadar demişti ama biz iki günde bitirdiğimiz için ikinci kremde doktora sorduk . Artık üçüncüye rahatsız etmeyelim dedik sormadan aldık onun dışında da birkaç soru sormuştuk çünkü :) acile götürdük kontrol içini iki hafta dedi .
1 2 gün öncesine kadar ara ara oluyordu . Eğer sürekli bir kanama şeklinde değilse normal olduğunu söylediler. Belki zorlandığı için olmuştur endişe etme canımPeki ara ara sızıntı halinde kanaması oldumu hiç? Dün aksam banyo yaptırıp uyuttum,sabah altını degiştirirken hafif sızıntı seklinde kanaması vardı sizde de oluyormu?bugün sünnet olalı 8 gün oldu sızıntı kanamaları durmustu bugün olunca moralim bozuldu. Hafif kabızlıgı var acaba ıkındıgı içinmi oldu dedim
Bugün doktoruna cebinden ulaştım,kremi 2-3 gün daha kullan dedi ama ben onu bir haftaya tamamlarım :) neyseki kanama gecti çok şükür1 2 gün öncesine kadar ara ara oluyordu . Eğer sürekli bir kanama şeklinde değilse normal olduğunu söylediler. Belki zorlandığı için olmuştur endişe etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?