Sünneti üroloji doktoru mu yoksa cerrah mı yapmalı?

Çocuk cerrahı yapıyor. İstanbul daysanız doktor önerebilirim bir ay önce yaptırdık çok memnun kaldık doktorun tecrübesinden de sonraki süreçteki ilgisinden de :)

Ben daha yaptırmadım ama çocuk cerrahı veya çoxuk üroloji olabilir. Bir genel cerrahın mağdurlarını gördüm instagramda. Dikkatli olmak lazım.

Cerrah ama iyi araştırın.
Çok sık bu işi yapıyor olsun ..
sünnet yapan kliniklerde var güzel
Ben daha yaptırmadım ama çocuk cerrahı veya çoxuk üroloji olabilir. Bir genel cerrahın mağdurlarını gördüm instagramda. Dikkatli olmak lazım.
Güvendiğimiz tanıdık bir üroloji doktoru var kendi oğlunu da kendisi sünnet etmiş ama çocuk cerrahı mı bulmalıyız bilemedim

Çocuk cerrahı yapıyor. İstanbul daysanız doktor önerebilirim bir ay önce yaptırdık çok memnun kaldık doktorun tecrübesinden de sonraki süreçteki ilgisinden de :)
Yalovadayım ama istanbul da olur bi bakayım teşekkür ederim

Prof Dr Ahmet Güven. Ataşehir Küçükbakkalköy de kendi kliniği var. Kesinlikle tavsiye ederim 10 saatte resmen iyileşti çocuk

İyileştiden kastım ağrısı şikayetleri bitti tamamen iyileşmesi on günü buluyor :)

Bursada Tamer Özekinci. Biz çok memnunduk. Çocuk cerrahı. Ben özellikle devamlı bu işi yapan ve güvenilir bir doktor arıyordum. Tamer beyden de bu anlamda çok memnun kaldık. Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…