- 23 Ağustos 2020
- 4.328
- 7.910
- 108
- 34
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Yaptirmadim, onerim de yaptirmamakKaç yaşında yaptırdınız önerilerinize talibim
Aaa neden vumın bilgi aktarımı pilisYaptirmadim, onerim de yaptirmamak
Ya biliyor musunuz bunu da düşünüyorum yaptırmak zorunda mıyım yaniYaptirmadim, onerim de yaptirmamak
Dur ben buraya birkac link ekleyeyimAaa neden vumın bilgi aktarımı pilis
Saglik acisindan yaptirmamanin daha iyi oldugu soyleniyor artik. Ustelik farz da degil, ben sasiranlara “sen yaradandan daha mi iyi biliyorsun da vucudunu degistiriyorsun cocugun?” Diyorum susuyorlarYa biliyor musunuz bunu da düşünüyorum yaptırmak zorunda mıyım yani
gelenek diye mecbur hissettiriliyorum
Çocuğunuz kaç yaşında büyüyünce kızar mı acaba herkes oldu ben niye olmadım gibiDur ben buraya birkac link ekleyeyim
Saglik acisindan yaptirmamanin daha iyi oldugu soyleniyor artik. Ustelik farz da degil, ben sasiranlara “sen yaradandan daha mi iyi biliyorsun da vucudunu degistiriyorsun cocugun?” Diyorum susuyorlar
Bekliyorum çok merak etttimDur ben buraya birkac link ekleyeyim
Saglik acisindan yaptirmamanin daha iyi oldugu soyleniyor artik. Ustelik farz da degil, ben sasiranlara “sen yaradandan daha mi iyi biliyorsun da vucudunu degistiriyorsun cocugun?” Diyorum susuyorlar
9,5 ve 8 yasindalar, her sene konusuyoruz bu konuyuÇocuğunuz kaç yaşında büyüyünce kızar mı acaba herkes oldu ben niye olmadım gibi
lisede filan bunu düşündüm çok detayda kaldımaynen sünnet farz değil sonuçta
ve herkes her sünneti yapmıyor ama bu gelenek olmuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?