Sünnet Sünnet yaptıracağız yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

n.i.s.a.n

MeTehan SeLim
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
30
0
86
39
Bursa
oğlum henüz 3,5 aylık sünnet yaptırmak istiyoruz
nasıl olur iyileşme süreci biraz gazlı bir bebeğiz gaz sorunumuz ara ara oluyor

birde bursa da hastane ve doktor tavsiye edebilirmisiniz?

canım bende yaptırmak istemiştim ama doktorum 6. ayında yada 1 yaşında yapılmasını söledi en azından kakasının ve gazının düzene girmesi gerekiomuşki açık tutabilelim yarasını bence daha çok erken ama sen bilirsin yinede

Bursa'da doktor ve hastane bilmiyorum ama sünnet konusunda biraz yardımcı olayım.
Bende 5 aylık bebeğime mayısa'da yaptıracağım.
Ocak annelerinde 3-4 arkadaşımız 3 aylık bebeklerine sünnet yaptırdılar ve hepsi çok memnun kaldılar.
sünnetten sonra pipiye ve bezin pipiye değecek kısmına krem sürdüler. yani yara açıkta kalmadı.
kaka bulaşırsa da baticon'la silin demiş doktorları.
sadece ilk gün mızmızlanmalar olmuş, onun haricinde hiç sorun yaşamadılar. ısrarla tavsiye ediyorlar.

tşkler canım verdiğin bilgiler için inşallah o sünnet yaptıran arkadaşlarda görür konumu bende ocak annesiyim

selam kızlar bende kasım annesiyim
benim oğlum 3 ay 3 haftalıkken sünnet oldu aynı anda çift taraflı kasık fıtığı ameliyatıda oldu
2 gün çişini yaparken yanması oldu ağladı ondan sonra maşallah iyi toparladı yavrum.iyikide yaptırmışım
bebişleriniz küçük diye korkmayın kızlar onlar çok güçlü erkeklergamyoncuiremsu

Canım benim bebeğim 35 günlükken sünnet oldu ve son derece kolaydı.pipiyi uyuşturdular,gerisi 25 dakika sürdü,gıkı çıkmadı hatta uyukladı bi ara.Sonrası da hiç problem olmadı bikaç gün Excipial diye bi krem sürdük beze yapışmasın diye.2 hafta içinde tamamen iyileşti.ıyi ki yapmışız diyorum korkulacak bişi yokmuş şiddetle tavsiye ederim...

bende bu ay yaptıracagım oglum 5aylık cevremden tek duydugum bıraz narkoz verıyorlarmış uyussun dıye sunnetı aksama dogru yaptırınki ilk gecede narkozun etkısı gecmeden rahat uyusun dedıler bende buay sunet olcagımız gun aksam ustu yaptıracam Allah nasip ederseeyvahedigeldismile

9 aylık oğlunu sünnet yaptırmış biri olarak
herkese erken sünneti tavsiye ediyorum
keşke bende ilk 4 aylıkken yaptırsaydım

bebeklerde açık tutulmuyor yine bezliyorsunuz
ama bezine 2 krem sürüyorsunuz hem iyileşmesini sağlıyor hemde yapışmasını engelliyor
çok güzel bir sünnet oldu bizimkisi oğlum hiç acı hissetmedi

güzel bir sünnet hikayesi de bizden :) - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
okuyabilirsin belki faydası olur bizim sünnet olayımız

şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…