Merhaba arkadaşlar. Oğlum 6 yaşında bir ay önce sünnet oldu ve yapışıklık meydana geldi başına gelen var mı doktor kendiliğinden düzelir dedi kafaya çok taktıysan getir elimle açayım dedi başına gelen oldu mu
Sizinde başınıza geldi mi
Olum 4 aylıkken oldu ve son kontrolde gördü doktor ilerisi için iyi olmaz dedi ve kendisi açtı biraz ağladı bebeğim sonra antibiyotik krem verdi. Onu sürdüm bir daha olmadıMerhaba arkadaşlar. Oğlum 6 yaşında bir ay önce sünnet oldu ve yapışıklık meydana geldi başına gelen var mı doktor kendiliğinden düzelir dedi kafaya çok taktıysan getir elimle açayım dedi başına gelen oldu mu
Açarken kanama oldu muOlum 4 aylıkken oldu ve son kontrolde gördü doktor ilerisi için iyi olmaz dedi ve kendisi açtı biraz ağladı bebeğim sonra antibiyotik krem verdi. Onu sürdüm bir daha olmadı
Rabbim tamamını erdirsin inşallahBenim henüz ilk hamileliğim ancak yeğenimde oldu. Sıcak su ile masajla tamamen düzeldi.
MinicikAçarken kanama oldu mu
Çok zor süreçmiş rabbim başka dert vermesin inşallah. Siz kaç yaşında yaptırmıştınız. Açma işleminden ne kadar sonra iyileşme olduMinicik
Baş kısmı ile deri kısmı yapışıknasıl anlasılıyor yapısıklık? 20 gun once oldu sunnet oglum da su an pipisi resmen ıcıne gomuk gıbı bısı. ılerı ıttırmeye calıstıgımda o derı kısmı bacaklarını kasıyo agrısı mı acısı mı var bılemedıgımden ya da tam ıyılesmedı mı ki dıye korktugum ıcın ellemedım ama nasıl kontrol edebılırım? nasıl bakabılırm?
4 aylık…Çok zor süreçmiş rabbim başka dert vermesin inşallah. Siz kaç yaşında yaptırmıştınız. Açma işleminden ne kadar sonra iyileşme oldu
Sonrasında tekrar yapışıklık oldumu. Sünneti olurken hiç anlamadı bile. Şuan canı acı ak korkusu oluştu bendeSünnet keşke yaptırmasanız veya anlamayacak yaşta olsa şimdi bunlar hep psikolojik sıkıntı çocuğa.geçmiş olsun doktora gidin bence benim kuzenimdede oldu ama bebek olduğu için hatırlamıyor şimdi doktor açtı.
Merhaba benimde oğlum 4.5 yaşında sizin durum ne oldu kendine kendine mi açıldı acabaSonrasında tekrar yapışıklık oldumu. Sünneti olurken hiç anlamadı bile. Şuan canı acı ak korkusu oluştu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?