• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet sonrası yapışıklık

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Merhaba arkadaşlar. Oğlum 6 yaşında bir ay önce sünnet oldu ve yapışıklık meydana geldi başına gelen var mı doktor kendiliğinden düzelir dedi kafaya çok taktıysan getir elimle açayım dedi başına gelen oldu mu

Merhaba arkadaşlar. Oğlum 6 yaşında bir ay önce sünnet oldu ve yapışıklık meydana geldi başına gelen var mı doktor kendiliğinden düzelir dedi kafaya çok taktıysan getir elimle açayım dedi başına gelen oldu mu

Evet genelde kendiliğinden açılıyor. Sıcağa yakın ılık suyun içine oturtun bir süre sonra yavaş yavaş geri itin. Çok büyük bir ihtimalle düzelmiş olur 😊

Benm oglumda da oldu zeytinyagiyla geriye iterek actik. Ama bizimki bezli oldugu icin oldugunu dusunmustuk demek ki buyuk yasta da oluyomus

Açarken kanama filan oldu mu. Normalde geriye çekiyorduk doktor artık yapışmaz yeter dedi ama sonradan yapıştı. Sizin yapışma tekrar etti mi

bizimki de yapışmış. bir doktor banyodan sonra çekin açın dedi. ben cesaret edemedin. birkaç gün sonra rutin gittiğimiz doktorda randevumuz vardı. ona sordum. ever yapışmış ama böyle kalsa ne olacak boş ver dedi :) öyle de kaldı. aslında kaldı mı kalmadı mı emin bile değilim, hiç dikkatimi çekmedi.

Olum 4 aylıkken oldu ve son kontrolde gördü doktor ilerisi için iyi olmaz dedi ve kendisi açtı biraz ağladı bebeğim sonra antibiyotik krem verdi. Onu sürdüm bir daha olmadı

nasıl anlasılıyor yapısıklık? 20 gun once oldu sunnet oglum da su an pipisi resmen ıcıne gomuk gıbı bısı. ılerı ıttırmeye calıstıgımda o derı kısmı bacaklarını kasıyo agrısı mı acısı mı var bılemedıgımden ya da tam ıyılesmedı mı ki dıye korktugum ıcın ellemedım ama nasıl kontrol edebılırım? nasıl bakabılırm?

nasıl anlasılıyor yapısıklık? 20 gun once oldu sunnet oglum da su an pipisi resmen ıcıne gomuk gıbı bısı. ılerı ıttırmeye calıstıgımda o derı kısmı bacaklarını kasıyo agrısı mı acısı mı var bılemedıgımden ya da tam ıyılesmedı mı ki dıye korktugum ıcın ellemedım ama nasıl kontrol edebılırım? nasıl bakabılırm?
Baş kısmı ile deri kısmı yapışık

Sünnet keşke yaptırmasanız veya anlamayacak yaşta olsa şimdi bunlar hep psikolojik sıkıntı çocuğa.geçmiş olsun doktora gidin bence benim kuzenimdede oldu ama bebek olduğu için hatırlamıyor şimdi doktor açtı.

Sünnet keşke yaptırmasanız veya anlamayacak yaşta olsa şimdi bunlar hep psikolojik sıkıntı çocuğa.geçmiş olsun doktora gidin bence benim kuzenimdede oldu ama bebek olduğu için hatırlamıyor şimdi doktor açtı.
Sonrasında tekrar yapışıklık oldumu. Sünneti olurken hiç anlamadı bile. Şuan canı acı ak korkusu oluştu bende

Back