Merhabalar; 1 yaşında bebeğim 8 gün önce sünnet oldu. Sevi bebenin sünnet külotlarından aldım 5 adet. (Yıkayıp yıkayıp kullandım, fakat ne kadar yıkarsam yıkayayım bezlerdeki lekeler asla gitmiyor ve pis gözüküyor.) Pipiyi koruyor evet fakat kaka ve çiş konusunda sıkıntılı. Çiş olduğu gibi dışarıda üzerine bebek bezi bağlıyoruz fakat içindeki sünnet bezinden ötürü potluk yapıyor ve sızdırıyor. Kakayı da sünnet koruması olan plastiğin içine doluyor birazı. Hijyenik olmuyor, pipiye değmesinden çekiniyorum. Zira yarası hafif değil hala. Mor, delik kısmı kanlı, yer yer şişlikler mevcut. İdrar kanalı darlığı ve tıkanıklıklar varmış. Normal sünnetten biraz daha zor oldu. İlk 6 günü böyle geçirdik.
2 gündür sünnet bebek bezinin plastik kısmını kestim ve normal bezinin içine bağladım fakat bu seferde pipiye değiyor gibi yine kayıyor anlayacağınız.
Çok çok hareketli bir bebek asla oturmuyor. Yapma etme dememizden de anlamıyor. (keşke bebek bezi üreticileri bu konuya bir çözüm bulsa)
Siz bebekleriniz için nasıl bir yol izlediniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 gündür sünnet bebek bezinin plastik kısmını kestim ve normal bezinin içine bağladım fakat bu seferde pipiye değiyor gibi yine kayıyor anlayacağınız.
Çok çok hareketli bir bebek asla oturmuyor. Yapma etme dememizden de anlamıyor. (keşke bebek bezi üreticileri bu konuya bir çözüm bulsa)
Siz bebekleriniz için nasıl bir yol izlediniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.