Sünnet sünnet mevlüdü hakkında güzel fikirler

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
37
merhba kızlar
oğlumun sünnetini bilenler bilir 4buçuk yıl önce yapmıştık..eşimin ailesi sayesinde mevlüdünü birtürlü yapamamıştık...
bu yıl mayısın sonu gb yapmaya karar verdik..gün alacağiz inşallah

sünnet mevlüdümüz için orjinal fikirlere ihtiyacım var yani bir yandan sade olsun istiyorum bir yandan güzel olmasını istiyorum
sizden ricam

1-mevlüt şekeri
2-dağitılacak hediyelik
3-masa süsleri
4-palyaço
5-yemek
6-bayan ilahi grubu
7-süsler
8-sünet kıyafetleri
9-kirve hakkında bilgi
10-mevlütten önce sünnet çocuğu aile büyüklerini gezermi
11-sünnet çocuğu eyüp vs.nerelere gezmeye götürülür
12-fotograflar studyomu açık alandamıgüzel olur..

ve sünnet mevlüdü hakkında bilmediğim tüm güzel şeyleri paylaşıp fikir vermeniz....
bu şekilde hem ben faydalanırım hemde benden sonra bakacak olan anneler faydalanır

buarada fikir verebilmeniz açısından yazayım iki salon var ..ayrı ayrı bayan erkek ayrı olacak ..masalar sandelyeler var ama örtüleri yok..
ayrıca bir salon palyaçoya ayrılacak inş...
fikirlerinizi bekliyorum

Canım konunu okuyunca heyecanlandım.
benim oğlumun da haziranın 20 sinde sünnet düğünü olacak
Biz mevlütlü düşünmüyoruz eşim istemedi burda meşhur bir halk oyunları ekibiyle anlaştı. Ben palyaço getirtelim diye düşünüyorum havai fişek gösterisi olacak.
Sünnet hediyesi olarak nazar boncuklu magnet yaptırmayı düşünüyorum
Sünnet yatağını beyaz tül ve altın sarısı süslerle yapacağım
Bizim buralarda adettir sünnet kınası dağıtılır
Masalara altın sarısı peçeteler almayı istiyorum düğünümüz yemekli olacak ben de garnitür tarzı birşeyler de olsun istiyorum ama ne olabileceğini bulamadım
Bir de masalara düğün programını yazan notlar koymak istiyorum ama olur mu ki bilmiyorum.
Benim de takıldığım sünnet düğünlerinde pasta oluyor mu

Bu arada benim oğlum daha sünnet olmadı senin konun aracılığıyla bana ankarada iyi bir yer önerebilecek birileri olursa sevinirim. Benim için öncelik oğlumun psikolojik olarak çok etkilenmeden sünnetinin olması ve sağlığına kavuşması.

Allahım yardım etsin mahçup etmesin

sahane bi konu olmus canim banada fikir olur bende oglumun sunnetini yaptirdim ama dugununu daha sonra yapicam merakla fikirleri bekliyorum

hayırlı bir şekilde olur inşallah cnm güzel fikirler bulur uygularız inş.
mevlütlü olmasaydı halk ekibi düşünürdüm kesin ama ben eşim ve ailesini kırmayıp kabul ettim..çok güzel bi fikir kesinlikle ..havai fişek gösteriside süper olur..peçetelerin fotografı vs varmı:26:
bende peçeteler ve oranın süslemesinin teması aynı olsun istiyorum..ama temaya karar veremedim

o takıldığın soruya bende çok takıldım pastalı olur tabi sünnet pastaları var çok güzel...ama genelde yemekli oluyo sadece pasta pek tercih edilmiyo

amin cnm en önemlisi o zaten onlar saglıklı mutlu olsunlarda gerisi sorun degil
ben istanbulda olduğumdan birşey yazamıyorum:44:

örneğin bunlar sünnet şekeri içinde Allah yazılı olandan 50tane yaptırdım geçe yıl evde ufak bir mevlüt yapacaktım izn vermediler..
sizce kalanını hangisinden yaptırayım

bu süslemeler çok güzel ..her sandalyeye uçan balon bağlamak istedim ama gelecek kısım hakkındada kötü bişey demiyim ama patlatırlar szce onlar patlayınca yangın vs çıkarmı

Canım bence çerçeve güzel sonrasında da kalıcı olacaktır. Ben de kalıcı olsun diye magnet düşündüm mesela buzdolabımın üstünde çok da tanımadığım birinin şekeri durur kaç yıl oldu çok güzel diye atmadım

Canım peçetelere bakmadım netten ama kafamda canlandırdığım altın sarılı bir tema bi gidip bakcam neler var fiyatları falan araştırmak lazım

Ben pastayı yemekten sonra tatlı yerine düşünmüştüm baklava falan olmasa da pasta mı olsa diye aklımdan geçiriyorum bakalım araştırıcaz

Bir de bizim yemek menüsü şöyle
Çorba
Salata
Et kavurma
Pilav
İçecek ( kola vs.)
Meyve
Ben de bunlarla olabilecek garnitür ne olabilir onu düşünüyorum yoksa yeter mi bunlar:44:

sevindim magnetli cerceveyi begenmene ...çünkü bende onu düşünüyordum

bence garnitüre gerek kalmamış gb salata da var meyvede gayet güzel menü
bizim dernek var orada olmasını istiyor eşim bende sorun çıkarmak istemedim zaten sorunluydu 4yıldır..kabul ettim tabii biraz daha basit geçecek sanırım yemek olarakta örneğin dsarıda olsa yemek menüsü daha zengin olacaktı şimdi maalesef biraz daha kısıtlı olacak ..

bizim menü
et kavurma
pilav
salata
tatlı

olacak sadece
zaten orada her düğünde böyle yaptıkları için çok bişey farketmicek onlar için

cnm ya bakıyoum internette peçete vs güzel birşey henüz bulamadım sünnet ile lgili olarak yok
partiler için çok çeşit var

148 görüntüleme olmuş lütfen arkadaşlar bakıp geçmeyin
fikirlerinizi sünnet mevlütlerinde hoşunuza gitmeyen yada hoşunuza giden şeyleri yazın bizede fikir olsun...

Canım sen sünnet kıyafetini nasıl birşey düşünüyorsun yani kendin için ben kapalıyım şöyle hoş bir pardesü falan mı alıyım yoksa abiyemi karasız kaldım. Abiye alsam bir defalık olacak sonra dolaba kalkacak.

Canım netten ben de bulamadım marketlere falan bakmak lazım hem oralarda değişik süsler de oluyor
haklısın havalar biraz düzelse aslında gezmek lazım..bizm burda hiçbirşey yok maalesef sen istanbuldamydın

bende kapalıyım ..ben abiye istiyorum ..düğünlerde giydiğim için sonradan da işime yarar..pardesü gb elbiseler var.. elbise giyiyorsan sonradan işine yarar.. pardesülerinde şık özel geceler için olanı var öyle birşeyde düşünebilirsin hem özel günlerde giymiş olursn..
yeni evliyken br pardesüm vardı öyle şık birşeydi özel günlerde rahatlıkla giyiyordum

Yok canım ankarada yaşıyorum ben

Kızlar lütfen 400kişi görüntülemiş.
Fikir vermenizi bekliyorum.
Gerekli bir konu olmasaydı bukadar görüntüleme olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…