- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
merhba kızlar
oğlumun sünnetini bilenler bilir 4buçuk yıl önce yapmıştık..eşimin ailesi sayesinde mevlüdünü birtürlü yapamamıştık...
bu yıl mayısın sonu gb yapmaya karar verdik..gün alacağiz inşallah
sünnet mevlüdümüz için orjinal fikirlere ihtiyacım var yani bir yandan sade olsun istiyorum bir yandan güzel olmasını istiyorum
sizden ricam
1-mevlüt şekeri
2-dağitılacak hediyelik
3-masa süsleri
4-palyaço
5-yemek
6-bayan ilahi grubu
7-süsler
8-sünet kıyafetleri
9-kirve hakkında bilgi
10-mevlütten önce sünnet çocuğu aile büyüklerini gezermi
11-sünnet çocuğu eyüp vs.nerelere gezmeye götürülür
12-fotograflar studyomu açık alandamıgüzel olur..
ve sünnet mevlüdü hakkında bilmediğim tüm güzel şeyleri paylaşıp fikir vermeniz....
bu şekilde hem ben faydalanırım hemde benden sonra bakacak olan anneler faydalanır
buarada fikir verebilmeniz açısından yazayım iki salon var ..ayrı ayrı bayan erkek ayrı olacak ..masalar sandelyeler var ama örtüleri yok..
ayrıca bir salon palyaçoya ayrılacak inş...
fikirlerinizi bekliyorum
oğlumun sünnetini bilenler bilir 4buçuk yıl önce yapmıştık..eşimin ailesi sayesinde mevlüdünü birtürlü yapamamıştık...
bu yıl mayısın sonu gb yapmaya karar verdik..gün alacağiz inşallah
sünnet mevlüdümüz için orjinal fikirlere ihtiyacım var yani bir yandan sade olsun istiyorum bir yandan güzel olmasını istiyorum
sizden ricam
1-mevlüt şekeri
2-dağitılacak hediyelik
3-masa süsleri
4-palyaço
5-yemek
6-bayan ilahi grubu
7-süsler
8-sünet kıyafetleri
9-kirve hakkında bilgi
10-mevlütten önce sünnet çocuğu aile büyüklerini gezermi
11-sünnet çocuğu eyüp vs.nerelere gezmeye götürülür
12-fotograflar studyomu açık alandamıgüzel olur..
ve sünnet mevlüdü hakkında bilmediğim tüm güzel şeyleri paylaşıp fikir vermeniz....
bu şekilde hem ben faydalanırım hemde benden sonra bakacak olan anneler faydalanır
buarada fikir verebilmeniz açısından yazayım iki salon var ..ayrı ayrı bayan erkek ayrı olacak ..masalar sandelyeler var ama örtüleri yok..
ayrıca bir salon palyaçoya ayrılacak inş...
fikirlerinizi bekliyorum