- 24 Haziran 2016
- 7.217
- 26.143
-
- Konu Sahibi Dolunay2018
Benim oğlum da da yapışıklık olmuştu öyle pişman oldum o doktora goturdugumecKızlar gecen konu acmıstım bebegım sunnet oldu pipisi yapisti diye guncelleme yapamadım diger konuma anlamadığım için dün yaptırdığımız doktora gittik olmamış dedi. Hatta beni sucladı geri sıvazlamamıssın dedi. Halbuki iki tüp krem bitirmiştim. Bende kendime kızıyorum o ayrı. Tekrar olacak kısacası bu sabah 10-11 gıbı genel anestezi ile. Bu sefer özelde yaptırıcaz. Cocugumun iki defa canı yanacak. Buradaki doktorda kısa kesilmiş dedi deri için. Dualarınızı bekliyorum.
Dun yaptırdık ömrumuzden ömur gittiAh canım ya, sünnet baslibasina o kadar zor bir süreç ki, bir de olmamış diyip tekrar yapılması. Yazık yavruya, çok üzüldüm.
Dün yaptırdık genel anestezi ile yavrumun ömründen ömur gıttıKıyamam yaşimdi nasıl oldu?
11 ayına yeni girdiKaç aylık bebeğiniz?
Kısa kesmiş yani o kadar sinirliyim ki kotu konusmak ta istemiyorum. Bızım kıyamadgımıza el acımıyor.Allahtan fazla kesmemiş .Sıvazlama durumunu ilk defa duydum iki oğlumada krem sürmek dışında bir şey yapmadım
Yok soyle deriyi kısa almıs yani onun sunnetle alakası yoktu resmınıde atmıstımya pipi bası kapanmıştı. Sımdı asıl sunnet oldu ileride sorunluk bı durum yok ama cocugumun canı cok yandı.Kısa kesmiste ne olacak şimdi onu söylediler mi? İleri de bir problem yaratır mı bu durum?
İlk yaptırdığımız doktor geri sıvazlayıp krem sür dedı yaptım ıkı kutu krem bitirdim ama yinede pipi başı kapandı deriyi uzun bıraktığı için. Sımdı kı sunnete de pansuman yapıldı. Sıvazlama işlemi yok ve goruntu cok guzel oldu.Anlamadım sünnetten sonra pansumanda mı deriyi geri sıvazlamanızı istedi doktor?
Biz pansuman dışında bir şey yapmadık. Oğlum 3 aylıktı dokundurmak da istemiyordu hatta. Yara olan yer sıvanmaz ki. Yapışma falan olmadı bizde..