Sünnet konusu (2)

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.217
26.143
Kızlar gecen konu acmıstım bebegım sunnet oldu pipisi yapisti diye guncelleme yapamadım diger konuma anlamadığım için dün yaptırdığımız doktora gittik olmamış dedi. Hatta beni sucladı geri sıvazlamamıssın dedi. Halbuki iki tüp krem bitirmiştim. Bende kendime kızıyorum o ayrı. Tekrar olacak kısacası bu sabah 10-11 gıbı genel anestezi ile. Bu sefer özelde yaptırıcaz. Cocugumun iki defa canı yanacak. Buradaki doktorda kısa kesilmiş dedi deri için. Dualarınızı bekliyorum.

Güncelleme: kızlar salı gunu bebegımın ikinci sunneti özel bı hastanede üroloji doktor tarafından yapıldı suan cokta guzel oldu. İlk sunneti de devlette yine urolojı doktoru yapmıstı ama deriyi kısa kesmıs buda yapısmasına neden olmustu. Bebegımı genel anestezi ile ameliyathaneye aldılar. 45 dakika surdu. Asıl acı ondan sonra basladı el kadar bebek ameliyattan once 5.5 saat ac kaldı ameliyattan cıktı odaya getirdiler narkozu atmaya calisiyor atamıyo agladı canı yandı cok zordu Allah kımseye boyle seyler yasatmasın. Sımdı durumu ıyı cok sukur buda bı ornek olsun sunnet yaptırıcak Arkadaslara doktoru cok ıyı secmek lazım. Bizim canımız yandı. Sizler dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oğlum da da yapışıklık olmuştu öyle pişman oldum o doktora goturdugumec

Çocuğu uyusturmadann açtı pipisini aman diyim ona dikkat et

Rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun. Biz de ilk çocuk ve ailelerden farklı şehirde yaşayınca tecrubesizdik. Pipi ucunu batikonlamisiz yanlislikla vederiyi geriye çekmemişiz falan çok zordu.

Ah canım ya, sünnet baslibasina o kadar zor bir süreç ki, bir de olmamış diyip tekrar yapılması. Yazık yavruya, çok üzüldüm.

Bence sunnet isini devlette tecrubeli bir doktora yaptirmak gerek. Biz oglumda hic sorun yasamadik cok sukur. Orta yasin ustunde bir doktordu ve bizle beraber nerdeyse 10 cocugu ayni gun sunnet etmistir. Adamcagiz artık isinin ehli olmus.
Size de gecmis olsun. Uzulmeyin, insallah bu sefer sorunsuz atlatir. Bence sunnet vahsetten baska birsey degil. O yuzden mumkun oldugunca bebekken yaptirmak en iyisi. Hic akli ermeden olsun, kurtulsun.

Anlamadım sünnetten sonra pansumanda mı deriyi geri sıvazlamanızı istedi doktor?

Biz pansuman dışında bir şey yapmadık. Oğlum 3 aylıktı dokundurmak da istemiyordu hatta. Yara olan yer sıvanmaz ki. Yapışma falan olmadı bizde..

Son düzenleme:
geçmiş olsun, sünnet işini araştırıp işini bilen birine yaptırmak lazım.malesef bu sorun çok insanın başına geliyor bu tecrübesizlik yüzünden.kendinizi suçlamayın , siz size deneni yaptınız nerden bileceksiniz sanki daha önce sünnet mi oldunuz ben o ittirme işini de hiç duymadım açıkçası biz yeğenlerimin üçüne de sadece krem kullandık.bebekken olmuşlardı ama belki farkı odur.

Ben de doğar doğmaz ya da birkaç ay içinde düşünüyorum inşallah kısmet olursa. En azından travma vs yaşama şansı az olur. Yavruya da geçmiş olsun inşallah iyidir

Kısa kesmiste ne olacak şimdi onu söylediler mi? İleri de bir problem yaratır mı bu durum?

Kısa kesmiste ne olacak şimdi onu söylediler mi? İleri de bir problem yaratır mı bu durum?
Yok soyle deriyi kısa almıs yani onun sunnetle alakası yoktu resmınıde atmıstımya pipi bası kapanmıştı. Sımdı asıl sunnet oldu ileride sorunluk bı durum yok ama cocugumun canı cok yandı.

İlk yaptırdığımız doktor geri sıvazlayıp krem sür dedı yaptım ıkı kutu krem bitirdim ama yinede pipi başı kapandı deriyi uzun bıraktığı için. Sımdı kı sunnete de pansuman yapıldı. Sıvazlama işlemi yok ve goruntu cok guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…