Arkadaşlar merhabalar . Oğlum 6 ay 11 günlük ve sünnet yaptık şöyle ki antestezi almasın diye üroloji doktoruna evde 1 ay araştırmalar sonucu yaptırdık. Fakat maalsef kılcal damar fazlalığından mıdır nedir . Kanaması olmadı biraz fazla gibi pansuma yaptı doktorumuz kapattık baskılı bir cerrahi bir yara bandıya kanama gözükmüyordu altında gazlı bezide mevcuttu ilk günü beklediğimizden iyi geçti çişini yaptı ilk ağladı sonrasından ağlamadan yaptı içimiz çok rahattı gün içinde mutluydu . Fakat artık o baskılı bandın çıkması gerekiyordu bende doktorda daha hızlıca yaptığı için oğlum ağlamasın diye ıslata ıslata yağ sürerek çıkarttım . Kanama yoktu hoca geldiğinde gazlı bezide çıkarttı fakat hunharca o sırada hem ağladı hem kastı . Ve sızıntı şeklinde kanaması geldi önceden yoktu olsaydı ben bandı çıkarttığımda gazlı bez muhakkak kan olurdu diye düşünüyorum . Bebeğim ağladı biz ağladık . 2. Gecemiz kötü geçti şuan sabah hala devam ediyor çiş çok az yapıyor çünkü yemiyor da asla doktora tekrar açtırmayı düşünmüyorum ben kendim yavaş yavaş hallederim. Gerekirse pansumanın ben yaparım asla bir daha incinmesine izin vermeyeceğim . Başınıza benzer durum geldi mi ? Tavsiyeleriniz var mı yardımcı olur musunuz lütfen