• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet ile ilgili sorular

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Merhabalar,

Minik prensim 14 aylık. Bu yaz ağustos ayında Allah izin verirse yaptırmak istiyorum sünnet operasyonunu. (Düğününü biraz büyüyüp anlayacağı yaşa gelince yapacağız.):21::21:

Bazı sorularım var aklıma takılan belki aramızda yaşayanlar vardır. Özel hastahanede mi yaptırsam,yoksa devlet yerinde mi karar veremiyorum. :61::44:Hangisi daha güvenilir olur acaba yavrum için:44:

Bir de ramazan ayına denk gelebilir. Bu ay içinde sünnet yapılıyor mu acaba? :44:Dini yönden, yada hastaneler yapmayız derler mi hiç sormadım

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:42:

bence özelde yaptır canım..daha çok ilgileniyolar..bizde özel bi tıp merkezinde yaptırdık..ramazan ayında bi sakıncası olcağını sanmıyorum..ama yinede tam bilgi sahibi değilim..ben oğullarımı 1 yaşında lokal anesteziyle sünnet ettirdim..ama keşke uyutarak yaptısaymışım diyorum çünkü korktular bayaa..hem uyutarak az bi dozda anestezi veriliyomuş sanırım..şimdiden hayırlı uğurlu olsun ...bu arada bence çok önemli bi neden yoksa ağustosa kadar beklemene gerek yok..biz mesela fiyat öğrenelim danışalım diye gittik doktora doktor hemen yapıverdi sünnetlerini:)) iyi de oldu ne kadar erken olsa o kadar iyi bence..

bilgiler için teşekkürler.
çalışıyorum. ağustosta izne çıkıcam. çocuğumla daha iyi ilgilenirim diye düşünmüştüm

Back