Sünnet Sünnet için tam zamanı mı acaba?

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
363
Arkadaslar merhaba benım 13 aylık oğlum var ve daha sünnet ettirmedikk..
Yaz geldi havalar iyice ısındı acaba sünnet ettirsemmi
bir fikri olan varmı bu konudaa yanı zor olurmu bilemiyorum
güya bebek bezi konusunda zorluk cekmezdık vee 1 hafta maksimum iyileşme süresince altına bişe gıydırmezdım havalar sıcak oldugu için
bu süreci kolay atlatırmıyım acaba
bu ayda cocugunu sünnet ettıren varmı
birde arkadaşlar 3 yaşında bır oğlum daha var onu 8 aylıkken mecburen sünnet ettirmiştik idrarını yapamıyordu
baya zorlandım ufak olduğu için sürekli kucağımdaydıı
sünnet ettireceğim oğlumdada sıkıntılar başladı bezini az ıslatıyorr korkuyorum açıkçası ama erkenmi bilemiyorum ...doktora götürdüm ..çok sıkıntı yok ama yaptırırsanız rahatlar dedi
..........

şimdi kaam karışık dr sorun olmaz diyor
ben ufak mı daha acaba dıyorum
dr rahatlar diyor
ben zormu olur acaba bana dıyorum (3 yaşındada oğlum var ıkısını bır nasıl ıdare edıcem iyileşme süresince)
oğlumun rahatlaması herseyden önemli çek 1 hafta ne var diyorum

diyorumda diyorum ...düşünceler beynımde karman çorman

tavsiyede bulunabılecek arkadaşlar varmı acaba

teşekkür ederim zaman ayırıp okudugunuz ıcın

bende oğlumu, 11 aylıkken bu ayda yaptırmıştım
bezliydi, rahat oldu.. 1 hafta sürdü dediğin gibi iyileşme süreci..
zaten krem vermişlerdi 2-3 günde toparladı kesi yerleri..
3 yaşına kadar yaptırmakta fayda var..

teşekkür ederim canım haklısın yaptırmaktakı niyetim kesın aslında ama yorumları okuyunca daha bır netleşicek kafamda ...

benim oğlum 35 günlük doktorumuz idrar deliği dar olduğu için sünneti önerdi. başka doktor da aynı şeyi söyledi 5-6 aylıkken yaptırabilirsiniz dedi. enfeksiyon olabilirmiş çocuk büyüdükçe ama ben çok endişeliyim doğrusu. çok küçük daha nasıl olcak. korkarsa. kafam çok karışık gerçekten. bütün anneler gibi. allah yardımcımız olsun.

teşekkür ederim canım haklısın yaptırmaktakı niyetim kesın aslında ama yorumları okuyunca daha bır netleşicek kafamda ...

Siz "mantıklı düşünemiyorum" konunuzu kapadınız ama eşinizle o mağzadaki kız konusunu halledebildiniz mi merak ettim sadece. Çünkü çok farklı konular yazmışsınız bir de bu arada kaynananın yanında mısınız gittiniz mi köye ??
İnşaallah herşey yolundadır.

canım benım tesekkur ederım halımı sordugun ıcınn...
evet o konuyu hallettık kapandı gıttı yanımda acmıyor o konuyu evıne erken gelıyor bızımle ılgılenıyor ama ben cok sogudugum ıcın sadece evlatlarım adına konusuyoruz evde ...
dukkandakı olaydan harıc bazı kırgınlıklar yasattı bana o yuzden artık eskısı gıbı degılım ona karsıı..evde ıkı yabancı gıbıyız bılmem duzelırmıyız ama beklıyorum pekte umudum klaamdı bu evlılıkten

..........

kayınvalıdemın yanına gıtmedım ..zaten artıkt cagırmadı gucendımı onuda tam kestıremıyorum
inşaat baslamıs ama haberım bıle yok bıtmek uzereymıss
2 gun önce müsayit olmadıgım bır gundu pat dıye geldı evıme benı aldı gıttı çarşıyaa
neymişş
karo dösemesını ben begenecekmısımm..şaşırdım kaldım
yengecım babanekı sen begen zevkıne gore musayıt degılım üstüm basım evde dagınık yemek yapcam dedım

ama "sanada ıyılık yaramıyorr altına bır etek çekiverd egell sen ıyı anlıyon bu işlerden" dedi neyse gıttık begendım ..
cagırmadı benı köye gel yardım et fılan dıye
sordum başladınızmı dıyee bıttı bıle dedı..

haberım bıle yok dedım
hiçbise demıyor
ne küs ne degıl degısık davranıyor
....
çocuklarımda inşaat bıtsın yanımda kalırsınız kuzularım diyorr......
bilmiyorum açıkçası 3 haftadırda gıtmıyorum ne yaptılarsa artık

ben oğlum 5 aylıktı yaptırdığımda,sadece uyuşturmak için iğnw yapıldığında ağladı,kesilirken etrafı seyredip oynamış(ben bakamadım)yaklaşık 5 saat sonra ağladı ve hemen gidip ağrı kesici şurubunu alıp verdik,20 dk içinde uyudu ve bi dahada ağlamadı ve keyfide yerindeydi:) sadece hareketlenmeye başlaması zorlamıştı bizi,çünkü bacağını devirip dönmeye çalışıyordu bence en ideali 4.ay çok çabuk iyileşiyor zaten,şuan bebeğim ilerde sünnet kokusu yaşamayacak diye seviniyorum

temmuz 2 de 4 buçuk aylık olan oğlumu sünnet ettirdik çok rahat geçti iyileşme süreci. sünnet yapılırken biraz mızmızlanmış sonrasında da ilk idrarını yaparken ağladı o kadar. sanki sünnet olan o değildi :) dikişleri düşmeye başladı. sünnet sonunda antibiyotikli krem kullandık ve 2 ya da 3 kez ağrı kesici verdik o kadar. küçük yaşta sünneti tavsiye ederim biraz küçük oluyorlar ama ilerde korku yaşamalarından iyi. biz sünneti kayseri tekden hastanesinde çocuk cerrahi bölümünde musa özdemire yaptırdık orda olanlara tavsiye ederim. şimdiden sünnet yaptıranlara geçmiş olsun diyorum Allah damatlıklarını da göstersin kaynana olalım inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…