Sünnet Sünnet hediyeleriniz Mace'den :)

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba :)

Öncelikle söylemeliyim. Davetiye,nikah şekeri,magnet tasarımları yapıyorum.

Fiyatları çok uygun 5 ile 10 TL arası değişiyor. Gerçekten uygunmuş dediğinizi duyar gibiyim

Düşündüm ki,matbaada veya bir davetiyecide davetiyeniz,nikah şekeriniz ne kadar güzelse o kadar yüksek fiyat veriyorlar. Ama siz gidip derseniz,böyle böyle benim elimde bi resim var. Magnet olarak bastırmak istiyorum. Veya davetiye olarak. Size sadece basım fiyatını söylerler. Emeklerini eklemezler yani üzerine

Nikah şekerleri için bir örnek blogumda var. Aynı örneği sünnetlerinizde davetlilerinize hediye olarak vermek amacıyla da kullanabilirsiniz. Küçük kavanoz içinde şekerlemeler veya tatlı birer magnet.

Davetiyeleriniz için de mesajlarınızı bekliyorum. Örnek hazırlayabilirim. İkamet ettiğiniz yerin önemi yok. Tasarımı maille gönderirim, ödemeyi banka ile hallederiz.

Öğrenciyim bunuda belirtmek istiyorum :)

Sünnetle ilgili tasarımlarımı paylaşmadım ama umarım ilgilenen çıkar ve özel tasarımlar hazırlarım onlar için.

İşte blogum :)

Bota e Mace

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…