• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet hangi doktora yaptırılmalı?

sermur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
22
0
86
48
İstanbul
Sünnet yaptıran anneler... sünneti çocuk cerrahına mı yoksa üreloğa mı yaptırdınız? Ben çocuk cerrahından yanayım, eşim ise ürelog da yapabilir diyor... Sizin önerileriniz nelerdir?

Kesinlikle ürolog ama bir araştır güzel yapıyormu diye adamların uzmanlık alanı sadece orası en iyi fazlalığı onlar kesiyor

ben temmuz ayında 3,5 aylık oğlumu sünnet ettirdim. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım fakat sünnetden önce derin araştırmalar yaptım. Çocuk cerrahı olduğu halde oğluma narkoz verip bayıltmak isteyenler oldu... Sonunda Dr Şeref Sarıca ya yaptırdım inanılmaz memnun kaldık i hiç sorun yaşamadık. Doktorun kendi adına web sitesi var bakıp kontrol edebilirsiniz.

ben temmuz ayında 3,5 aylık oğlumu sünnet ettirdim. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım fakat sünnetden önce derin araştırmalar yaptım. Çocuk cerrahı olduğu halde oğluma narkoz verip bayıltmak isteyenler oldu... Sonunda Dr Şeref Sarıca ya yaptırdım inanılmaz memnun kaldık i hiç sorun yaşamadık. Doktorun kendi adına web sitesi var bakıp kontrol edebilirsiniz.

baktım canım teşekkür ederiz...gerçekten iyi bir doktora benziyor...videolarındaki çocuk hiç ağlamadı valla..süper sünnet.:nazar:

canım ne kadar ücret aldı???

Back