- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
ne alaka sı var canım benim istediğin zaman yaparsın.hatta artık küçükken sünnet apıolar 7-8 yaşındada düğün yapıyorlar.ayy böle şeylere neden karışırlar anlamam yaa kime ne canım sen yap düğününü ne zaman istersen öyle geçti meçti laflarına bakma sen.kıskançlık yapmasınlar
canım bizde haftaya 9,5 aylık olan oğlumu sünnet ettireceğiz.(daha çabuk iyileşeceğini düşünüyoruz) düğününü üse Allah izin verirse hatırlayabileceği bir zamanda planlıyoruz. eskidenmiş çocoğun sünnet olduğu gün sünnet yaptırmak bırak çocuk o günün tadını çıkarsın.evlatlarımızın muradını görmek bizim en doğal hakkımız.
benim büyük oğlum 7 yaşında sünnet oldu
ama biri 2 yaşında diğeri 6 aylık iki oğlum daha var
onlarda biraz büyüsün sünnet düğünlerini 3 ünü beraber yapıcam
şimdi kimse kesimle düğünü aynı anda yapmıyo
Bencede kesimle sünnet dügünü ayni olmak zorunda degil.Birde aradan zaman gecerse anne icin daha az stres cünki cocuk iyi olmus oluyor.Ben oglumu ikinci ayda kestirmistim ve austosdada sünnetini yaptim.Hevesin var al hevesini kimsede karismasin.ölenle ölünmüyorya.
benim oğluşum 18 aylık.doğduğunda görümcemde hamileydi ve eşi vefat etti die hiç oğluşumun doğumuna sevinemedik hep gizli gizli sevdik ettik.
sünnetinide 6 aylıkken hastalandı die kar yağan birgün hastanede yapmak zorunda kaldım .
tabi görümcemin oğluda birlikte oldu.düğünden geçtim sünnet mevlüdü bile zar zor oldu kimse davet edilmedi bile.bana hep biraz büyüsün düğününü bilsin dediler.aradan vakit geçtikçede artık olmaz diolar.şimdi siz söleyin nolur 1 yıl geçti ama bu yaz yapsammı düğününü yoksa saçmalamışmı olurum
artık yapılmazmı???
ne alaka sı var canım benim istediğin zaman yaparsın.hatta artık küçükken sünnet apıolar 7-8 yaşındada düğün yapıyorlar.ayy böle şeylere neden karışırlar anlamam yaa kime ne canım sen yap düğününü ne zaman istersen öyle geçti meçti laflarına bakma sen.kıskançlık yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?