• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Düğünü için önerilerinize ihtiyacım var.

irema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
40
3
98
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

6 yaşındaki oğluma bu yıl sünnet yapıcaz inşallah.

Gezi teknesi kiraladık, boğaz turu eşliğinde hem yemekler yenecek hem de göbek atılacak :9:

Masa süslemesini kendileri yapıyorlar ama ben, bize özel birşeyler olsun istiyorum.Masalara zaten her tabağın yanına anı olarak birşeyler hazırlıcam.Ama masa süslemelerinde neler yapabilirim.
Sandalyelere tül, organze bağlamak yerine başka neler yapabilirim.Sandalyeler zaten deri beyaz sandalye.

Sünnet düğünü olduğu için palyaço gelecek.Düğün boyunca çocuklarla ilgilenecek.

Neler yapabilirim başka bana fikir verir misiniz KK'nün yaratıcı bayanları :3::16:

Arkadaşlar Merhaba,

6 yaşındaki oğluma bu yıl sünnet yapıcaz inşallah.

Gezi teknesi kiraladık, boğaz turu eşliğinde hem yemekler yenecek hem de göbek atılacak :9:

Masa süslemesini kendileri yapıyorlar ama ben, bize özel birşeyler olsun istiyorum.Masalara zaten her tabağın yanına anı olarak birşeyler hazırlıcam.Ama masa süslemelerinde neler yapabilirim.
Sandalyelere tül, organze bağlamak yerine başka neler yapabilirim.Sandalyeler zaten deri beyaz sandalye.

Sünnet düğünü olduğu için palyaço gelecek.Düğün boyunca çocuklarla ilgilenecek.

Neler yapabilirim başka bana fikir verir misiniz KK'nün yaratıcı bayanları :3::16:

KÜÇÜK HEDİYELİK
eğer hatıra amaçlı birşey yaptırmak istersen keçeden bişeyler yapabiliriz.magnet,anahtarlık,vs ve anı defteri

freiyzzaa,

Cevabın için teşekkür ederim.

Zaten keçe, şeker hamurlu kurabiye konusunda ilgim var.Bunlar aklımda ve yapılacaklar listemde varlar :1: Bunların haricinde değişik başka neler yapabilirim?:28:

Back