sünnet düğünleri için havlular arıyorum

B

banu03

Ziyaretçi
organizasyon işiyle uğraşıyorum düğün sahiplerimizin istekleri doğrultusunda arabaya bağlamak için ve ya hediye etmek için alternatif havlu örnekleri arıyorum el emekleri olarak yapan arkadaşlar varsa beraber uygun fiyat dahilinde çalışabiliriz

slm Elimle hazırda havlu kenarı yok şu an ama resimlerini çektiğim zaman görüşürüz yada sen ördürmek istediğin örneklerin modellerini gönder. Anlaşırsak neden çalışmayalım:))

organizasyon işiyle uğraşıyorum düğün sahiplerimizin istekleri doğrultusunda arabaya bağlamak için ve ya hediye etmek için alternatif havlu örnekleri arıyorum el emekleri olarak yapan arkadaşlar varsa beraber uygun fiyat dahilinde çalışabiliriz

merhaba arkadaşım benim elimde bir sürü örnekde var hazır havlularda..ama hazırda resimleri yok arzu edersen daha sonra resimlerinide yollarım...müsait olduğunda özeldende yazışabiliriz sevgiler..

merhaba ben bir çok çeşiy havlu kenarları yaptım ama bu iş için özellikle çok değişik modeller aranmakta oldugundan en çok önerdiğim bir model hakkında size özel bbir mesaj attım ayrıca adresimide bıraktım mesajda lütfen eklerseniz görüşebiliriz tabi fiyatlar toplu siparişiniz nedeniyle daha uygun olacaktır bundan şüpheniz olmasın görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar

sitede tubilosh arkadaşımız maşaallah yazılı çok şık havlular işliyordu boncukla bakın derim.

X