How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sünnet düğün organizasyonu

moore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
22
0
86
Bursa
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bakıyorum da düğün organizasyonlarında hep evlilikten nikah masalarından bahsedilmiş sünnet düğün organizasyonlarında cok farklılıklar yapılmaya başlandı bende bu konulardaki görüşlerinizi almak istiyorum.unutmayalım evlendikten sonraki ilk ve büyük mutluluğumuz cocuklarımıza sünnet düğünü yapmaktır (hem tek taraflı oluyor) sade anne ve baba cocukları için en güzelini istiyor farklı fikirleri olan varsa yada sünnet düğünü yapmış olanlar fikirlerinizi bekliyorum.

bi tanecik çocuğumuz var olmuşken en iyisi olacak tabiki,sünnet eğlencesi yapmayanları anlamıyorum oda bi mürüvvettir.hayatı boyunca insan bu tür bi mutlluluğu bi daha ne zaman yaşar ki:))

odası güzelce süslenebilir kapı süsleri falan..araba zaten süslenecelk ama onun istediği renklerde olabilir..mesela bi yakınımın oğlunun sünnet cemiyeti var yatak ve oda süslerine,sepetine kadar ben organize ediyorum..şuan sadece materyelleri ayarladım bu hafta içi süslmeyi yapıcam.bursalı olduğumuz içinde arabasını yeşil beyaz istedi onuda ben halledicem..biraz fazla bütçe ayrlırsa bi kaç animatörle renklendirilebilir..değişik onun sevdiği çizgi film karakterlerini kostümleriyle falan..birde kına gecesi muhakkak yapılmalı..çocuk eğlence ortamında kaybolurken sünnet acısını unutuyor.

eğer bir salonda yapılacaksa kesinlikle efe gösterisi olmalı diyorum. ilk salona girerken efelerin taşıdığı tahtla, giriş sonrası efelerın gösterdiği figürlerle dans muhteşem bir görüntü oluyor.. bunun yanı sıra palyaço ya da sünnet çocuğunun sevdiği bir karakter düğüne renk katıyor. pamuk şeker, osmanlı macunu, popcorn dağıtımıda tercih edilenlerden..

efe gösterisi bize biraz ağar kaçar lakin trakyalıyız alışmışız dokuz sekizlik havalara :)

gecegüneşi organizasyonla görüşün derim. onlar her türlü organizasyonla ilgili ayrıntılardaa çok iyiler.... GECE GÜNEŞİ ORGANİZASYON dan bakin inceleyin memnun kalacaksınız....

selam hanımlar.6 yaşında ki oğlumuz için nasip se bir ay sonra böyle bi planımız var..beni şimdiden heyecan bastı..sanki elim ayağıma dolaşacakmş gibi hissediyorum.öncelikle sağlıklı bir şekilde iyileşmesini diliyorum rabbimden..evde kına gecesi camide kuran düşünüyorum çok açılamam belki ama kına gecesinde,oğlumun arkadaşlarını toplayıp sevdiği çizgi karakterlerinin bula bildiğim kadar çok çeşitte süs oyuncak,maske,ve kıyafetlerini onlara dağıtmak istiyorum.hepside 6 yaş gurubu olacağı için ve bu günde oğlumun daha çok eğlenmesini istediğim için kafamda böyle bi plan var.onun ne sevdiğini biliyorum.süprizler yapıcam..ama animatör veya salon da güzel bi eğlence tertipleyemem..imkanınız varsa yapın hanımlar.herşey onlar için.

selam hanımlar.6 yaşında ki oğlumuz için nasip se bir ay sonra böyle bi planımız var..beni şimdiden heyecan bastı..sanki elim ayağıma dolaşacakmş gibi hissediyorum.öncelikle sağlıklı bir şekilde iyileşmesini diliyorum rabbimden..evde kına gecesi camide kuran düşünüyorum çok açılamam belki ama kına gecesinde,oğlumun arkadaşlarını toplayıp sevdiği çizgi karakterlerinin bula bildiğim kadar çok çeşitte süs oyuncak,maske,ve kıyafetlerini onlara dağıtmak istiyorum.yine öyle tabak ve bardaklarda ikramlarını da yaparım .hepside 6 yaş gurubu olacağı için ve bu günde oğlumun daha çok eğlenmesini istediğim için kafamda böyle bi plan var.onun ne sevdiğini biliyorum.süprizler yapıcam..ama animatör veya salon da güzel bi eğlence tertipleyemem..imkanınız varsa yapın hanımlar.herşey onlar için.

ben hiç değişik farklı bir organizasyon görmedim ama düğün öncesi çocuklar için palyaço ya da liüzyon tarzı gösteriler eğlenceler düzenlenebilir, sonuçta yetişkinlerin eğlencesinden çocuklar bir şey anlamıyor, onlara özel bir eyler yapılabilir.

Daha önce yeğenimin sünnet düğünü için Kervan Organizasyon diye bi firmayla çalışmıştık. Yerleri Bakırköy meydanda ana otobüs duraklarına çok yakın. Böyle yeniçerilerle sünnet tahtında mehter marşıyla çocuk taşınıyordu felan çok görkemli duygulu bir olaydı. Balon süslemeleri, masa sandalye süslemeleri çocuklar için panayır yiyecek arabaları, palyaço sihirbaz gösteriler felan çok eğlenceliydi. .ocuklar çok eğlenmişti Sünnet düğünü için süsleme, eğlence ve organizasyon hizmeti almak isteyenlere öneririm.

Back