• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet sünnet düğün günümüzü aldık :))

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
Allah kısmet ederse mart ayında süünet düğünü yapıcam,kendi düğünüm kınam olmadı içimde hep bir ukdedir,bu yüzden oğlum,ailem,eşim ve bana ait özel bir günümüz olsuun istiyorum.herkesin bir arada olacağı güzel bir gün.fakat öncesinde kaç gün önceden hastanede operasyon yaptırmalıyım,davetiye kaç gün önceden dağıtılır?,yada sünnet düğünü yapan arkadaşlar varsa biraz fikir verebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Merhaba canım,

Bende bu yaz yapacağımdan dolayı sürekli araştırma halindeyim. Yardımcı olmaya çalışacağım sana.

Öncelikle sünnetini 15-20 gün önceden yaptırmanı öneririm, oğlunda düğününde rahat hareket etsin. Ki bunu 5-6 ay önceden hatta 1 sene öncesinden bile yaptıranlar var. Davetiyeleri düğünden 10 gün önce halletmiş olmalısın ama çok uzun süre dersen en az 5 gün öncesinde dağıtmış ol ki insanlar plan program yapabilsinler.

Merhaba canım,

Bende bu yaz yapacağımdan dolayı sürekli araştırma halindeyim. Yardımcı olmaya çalışacağım sana.

Öncelikle sünnetini 15-20 gün önceden yaptırmanı öneririm, oğlunda düğününde rahat hareket etsin. Ki bunu 5-6 ay önceden hatta 1 sene öncesinden bile yaptıranlar var. Davetiyeleri düğünden 10 gün önce halletmiş olmalısın ama çok uzun süre dersen en az 5 gün öncesinde dağıtmış ol ki insanlar plan program yapabilsinler.

ben hepsini halletim canım davetiyeden sünnet şekerine, ikramlıklar hepsi,kıyafetim yoktu onuda bugün sipariş ettim

Son düzenleme:
Back