Sünnet sünnet derisi dışarı çıkmıyo.... ankarada doktor?

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
merhabalar 4 aylık bebeğim var eşim ta doğmadan önce sünnet yaptıralım demişti doğduğu gün kıyamadık.
görümcemin de oğlu var benden daha tecrübeli tabii bunun pipisinin ucu çok dar dedi çocuk doktorumuza sorduk yok bi problem dedi,
dün aşımız vardı sağlık ocağında doktor orda muayene etti dar olduğunu 6 aylık olunca sünnet yaptırmamızı yoksa enfeksiyon kapabileceğini söyledi. tabi biraz korktum çünkü daha 4 aylık
6aylık olunca yaptırayım tamamda altı nasıl bağlanacak ağrısı olduğunda nasıl söleyecek küçük erkeğim bu yüzden biraz tereddütteyim
hastaneleri de araştırdım yeni doğan bebeğe bile yapıolarmış
çocuğu nasıl sünnet ediolar herhangi bi narkoz veriolarmı çocuk narkoza nasıl dayansın büyük adam kendine zor gelio
böyle bir problem yaşayan varsa ve beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim

CNM SLM.benim oğlumda 5.5 aylık.sünnet derisi geri çekilmiyor..ama çok araştırdım doktora sordum bunun fizyolojik bir durum olduğunu zamanla derinin çıkacağını öğrendim.bebek büyüdükçe derinin geri çekilmesi kendiliğinden gerçekleşecekmiş..2 yaşındaki çocukların %85 inde bu durum düzeliyormuş.bu siteden SEZEN diye bir arkadaş dün oğluna sünnet yaptıracaktı.siteye dönüş yaptığında seni mutlaka bilgilendirir cnm..

mrh.bende 1 ay önce sünnet yaptırdım oğlumu şuanda iyi hafif kızarıklıklar var ama oda zamanla geçer narkoz falan vermiyorlar sadece pipisinin kenarların iğne vurup uyuşturuyorlar uyuştuktan sona pek bilmiyor ama uyuşukluk gidince abooooooo.....senağlamaama korkma ilk çişini yaptıktan sonra bişey kalmaz tabi oğluşun benim oğlum gibi acıya dayana bilirmi bilmiyorum.Doktor olarak sakın cerraha yaptırma derim çünkü onlar çok iyi yapamıyorlar ya sunnetciye yada bevliye üroloji doktorlarına yaptır.

canım benim oğlum 18 aylık.sünnet derisi çekilmiyor bekledik düzelir diye ama düzelmedi.bizde bu ay sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.çok pişman oldum doğduğunda sünnet ettirmediğim için.çünkü bebek ne kadar küçükse o kadar kolay iyileşiyormuş.canım sen biran önce yaptır çünkü bebeğin küçük bezini bağlar yatırırsın,emeklemeye başlayınca ya da yürüyünce zor olur biz pişman olduk.araştırdık bir sünnetçi bulduk adam kesiyormuş 15 dk sonra bez bağlıyormuşsun kanamıyormuş bile.biz sünnetçiye yaptıracagız sen de bir araştır ...

canım ben ankara da vedat ali canoğluna yaptırdım..alisklamps diye bi yöntemle yaptı kan yok açıkta yara yok...arkadaşımda 5 aylık bebişini yaptırdı aynı yerde memnun kaldı..google dan araştır istersen ..tavsiye ederimm..

ben doğar doğmaz yaptırdım oğlumun sünnetini ve çok rahat ettim sizinki bir problem midir ben bilemem ama biz başkent üniversitesi hastanesinde çocuk üroloğu cem bey vardı ona yaptırmıştık ve çok memnun kaldık kendisinden soyadını hatırlayamadım canım ama cem bey diyince de bilirler.
altının bağlanmasında falan hiçbir problem çıkmadı sadece 3 gün teramicin sürdük o kadar kan falan da yoktu. yara da yoktu. çocuk anestezi profu sadece bir küçük iğne vurmuştu o kadar. bayıltmamıştı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…