• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet annesi.. elbisesi fikir lütfen

Karpay48

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
152
104
18
39
Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen :KK16:

Konunun yeri burası mıdır yani? :işsiz:

Neyse, ten renginize giden bir elbise rengi seçin. Beyaz tenli iseniz ve makyajı da abartmayacaksanız, renk gibi renk kullanın, turkuaz, fușya vb.

Bi de ben çok gülüyorum oğlunun sünnetinde gelin gibi giyinenlere, belirtmeden geçemedim.

Konunun yeri burası mıdır yani? :işsiz:

Neyse, ten renginize giden bir elbise rengi seçin. Beyaz tenli iseniz ve makyajı da abartmayacaksanız, renk gibi renk kullanın, turkuaz, fușya vb.

Bi de ben çok gülüyorum oğlunun sünnetinde gelin gibi giyinenlere, belirtmeden geçemedim.
Aynen, bi de bu çıktı.. Her şey mi bi tantana olur :KK51:

Kardeşimin nişanı için kadife abiye almıştım internet üstünden ve beden kesinlikle olmadı.. eğer zayıfsanız bi de benim gibi mimyonsanız en küçük beden bile bol geliyor. Diğer aldığım günlük kıyafetlerde hiçbi sıkıntı yaşamazken abiyede böyle oldu ve bidaha asla diyorum ben..

Bi de somon rengi veya ten rengi tonlarında elbiseden hiç hoşlanmıyorum giyinmiş çıplak gibi görünüyolar ve sevimsiz bi görüntü oluşuyo.. tabi ton önemli..

Dandik sitelerden değil de instagramdaki butiklerden sipariş verebilirsiniz. Uygun fiyatlı sade hoş kumaştan güzel bir elbise bulabilirsiniz

Somon rengi gibi riskli bir rengi görerek almak cok önemli bence gelen hic bekledigin gibi olmayabilir
Bir de somon rengi hos degil ya kate midiltona bile yakismamisti

Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen :KK16:

Pudra ve somon çok riskli renkler, görmeden , denemeden almak doğru değil
Bu renklerden tercihiniz kesinse bir terziye diktirmekte fayda var, zira çok fazla kusur gösteren renkler en azından vücudunuza göre dikilir

Ben de renk konusunda katılıyorum arkadaşlara, kötü ve basit duruyor o renk abiyede.
Bir önerim de tarlatanlı almayın bence nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama komik oluyor sünnet annesinde gelin gibi.

tesetturlulerın ten rengıne yakın gıyınmesı hıc hos durmuyor...
dıktırmek en mantıklısı
sunnet dugunune gercekden gerek var mı
sonra da erkek cocukları erkek olmayı bırsey zannedıyor dunya kadar para ben sızın yerınızde olsam kurban kestırır durumu olmayanlara dagıtırdım

Bence kesinlikle krem rengi bi elbise. Ve ev sahibi olduğun için çok abartmadan biraz taşlı tuşlu şeyler de severim ben. :) bütçenize göre hareket edin. Chamay iyidir. Çok sıkıntı yasamazsiniz ama biraz tuzludur

Bence sünnet düğününe düğün -nişan muamelesi yapmayın,bana göre abartı duruyor.
Madem oğlunuz için yapıyorsunuz dikkati siz değil oğlunuz çeksin,sade bir elbise giyebilirsiniz.
Dikkat çekmek istiyor galiba başlık "sünnet annesi". Bu tabiri ilk defa duyuyorum.

Dikkat çekmek istiyor galiba başlık "sünnet annesi". Bu tabiri ilk defa duyuyorum.
Galiba :)
Son yıllarda çıktı zaten sünnet düğününde annenin gelin gibi giyinmesi,çok özenti duruyor,abartı duruyor,mümkün olduğunca katılmıyorum sünnetlere zaten :)

Galiba :)
Son yıllarda çıktı zaten sünnet düğününde annenin gelin gibi giyinmesi,çok özenti duruyor,abartı duruyor,mümkün olduğunca katılmıyorum sünnetlere zaten :)
Sadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Sultan gibi giyinen gördüm, sünnet çocuğunu şehzade gibi giydirmişler, anne de saray sultanları gibi giyinmişti, başında kocaman taç, hürrem sultan gibi. :KK70:

Back
X