• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet annesi.. elbisesi fikir lütfen

Karpay48

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
152
104
18
39
Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen :KK16:

Sıkıntı yaşayan elbette vardır fakat sizin anlattıklarınıza göre tek çare bu,bir de bence de pudra pembesi çok hoş olur. Ben tesettürlü değilim ama şey çok hoşuma gidiyor baş örtüsünün üst kısmına taç gibi çiçek dikiyorlar ya,gerçekten estetik buluyorum :))

Mesela şu kadının kafasındaki gibiii

Eklentiler

• images (7).webp
    images (7).webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 290
Marka ismi vermem yanlış olur mu bilmiyorum ama pınar şems abiyede bence en iyisi biraz pahalı ama değer.

Ben olsam elbise almayı internetten düşünmem. Kalıp farkı olabiliyor. Yasadıgınız yerde abiye satan yer yokmu sanki gidin ordan alın. İnternetteki siyeler ne kadar güvenilir olsada elbise almayın

Bazı sitelerde bedenini bul diye bir kısım var. Mesela m bedene bakıyorsunuz işte bel ölçüsü x cm göğüs ölçüsü xx cm, boydan şunladar falan yazıyor.. öyle ölçebilirsiniz..

Back
X