• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancıyla doğum yapanlar

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
403
124
18
25
Merhaba arkadaşlar suni sancıyla doğum yapan varsa aranızda tecrübelerine ihtiyacım var ne yapsam benim için iyi olur ve açılma hızlı olur en son 2 santime yakın açılmam vardı 1 saate yatışım olucak

Merhaba arkadaşlar suni sancıyla doğum yapan varsa aranızda tecrübelerine ihtiyacım var ne yapsam benim için iyi olur ve açılma hızlı olur en son 2 santime yakın açılmam vardı 1 saate yatışım olucak
arkadasim almamakta direndi ancak doktor zorunlu olduğu icin verdi, açılma olmadıgı surece mecburen alıyorsun die biliyorum. bi arkadasimin ona ragmen açılma olmadı sezeryana dondurdular dogumu. bu senin ilerleyen surecinle ilgili olacak. Allah yardımcın olsun şimdiden sağlıklı dogumlar

arkadasim almamakta direndi ancak doktor zorunlu olduğu icin verdi, açılma olmadıgı surece mecburen alıyorsun die biliyorum. bi arkadasimin ona ragmen açılma olmadı sezeryana dondurdular dogumu. bu senin ilerleyen surecinle ilgili olacak. Allah yardımcın olsun şimdiden sağlıklı dogumlar
Aslında bende 37. Haftamdayım ama şeker yüzünden iri biraz o yüzden önce suni denenecek amin😇 teşekkür ederim

Ben suni ile doğurdum. Kilodan sıkıntılıydı benimkide. Benim çok şükür ki açılma da oldu doğurdum. Özel olarak çok bişey yapamazsın olmazsa olmaz ama halihazırda açılma olduğu için devamı da gelir diye düşünüyorum. Stres yapma akışına bırak. Sağlıkla gelsin.

Back