suni sancili normal dogum hikayem

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
4agustos gece saat 3gibi aniden sancilandim uykumdan uyandiracak kadar şiddetliydi.saat tutdum evet 10 dakikada bir geliyordu yatamayacak durumdaydim kimseyi uyandirmadim nasil rahatsam boyle :) 5 dakikaya inince herkesi uyandiracakdim ama araliklari hic kisalmadi sabaha karşi duzensizleşti ama cok aci vericiydi eşimle doktorums gittik 3 sm acikligim vardii nasil mutlu oldum anlatamam :) malum 40+4tuk .eve yolladi doktorum siklaşinca geleyim diye eve donduk öglen nişanim geldi ama sancilarda artiş yok o geceyi de evde gecirdim sancilarla sabah gene doktora gittik acikkik 5 sm epidurel almaşansim olmadi açikligim yavaş ilerledigi icin suni sanciyi kabul ettim aman Allahim o ne oyle oluyorum sandim resmen doktora yalvariyordum beni sezeryana alin diye doktor sacmalama bebek iyice asagiya inmş aciklikda 8sm ne sezeryani diyince nasil bagirdim :) anlatamam 9 smda doguma alindim 4-5 ikinmada bebegim gogsumdeydi guzel kizim benim :) 3300 gram 51sm dogdu melegim iyikide normal dogurdum :) dogumda epizyotomi kesisi uygulandi dikişlerim var ama artik acimiyor bebegim sagsalim dogdu ya gerisi boş :) 13 gunluk olduk Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin bebeklerimizi korusun Amin

güle güle büyütün meleğinizi yaşı uzun olsun :) benim içinde dua edin bende hayırlısı ise sağlıkla normal doğumla kucağıma alayım bebeğimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…