suni sancıı :(:( kızlar içimi serinletn nolurrr

duymuştum canım yedim bende ama hiç bi etkisi yok korkudan doktora gitmedm daha suni sancı vercekler diye

duymuştum canım yedim bende ama hiç bi etkisi yok korkudan doktora gitmedm daha suni sancı vercekler diye
git bence cnm versinler hiç bişey olmaz ben kızımı erken doğum yaptım açılmam vardı ama sancım yoktu 2 saat içinde doğum yaptım.. banada suni sancı mantıklı sanki tüm gece saatlerce sancı çekenler var en azından oldusu bittisi 2-3 saat sürüyor suni sancının.. hem bak belki sezeryana alırlar bebeğin durumu önemli, doğum günü geçince dışkısını yapıp yeme ihtimali oluyor Allah korusun bir an önce git derim..

Dogurdum canım suni sanciyla 4 saat surdu cik sık girdi ama hemen bitti cok sukur korktgm kadar degilmis :)

Suni sancı normal sanciya gore biraz daha şiddetli ve bir anda bastırıyor bence kişiye gore değişiyor benim ki siddetli sanci basladiktan sonra bir saat surdu bir saatin sonunda kızımı aldım kucagima

Ayyyy insallah biz de hayirlisi ile o gunlere geliriz...kizlar hicbisey yok sunni sancida da kimse korkmasin...bi dis agrisi ya da bobrekte tas olup o sanciyi cekmek daha kotu deyim...2 saat sanci cekiyorsun toptan..en yogun sanciyi da yarim saat bile degil ama sonunu dusunun bebeginiz oluyor meleginiz geliyor..anlatilmaz yasanir..ben dogumdan degil de emzirmekten korkuyorum.goguslerim iri ama uç yok yarilip kaniyor cok aciyor...insallah 2. De olmaz diyorum

suni sancı çok sık ve şiddetli giriyo canım o yüzden doğum daha çabuk oluyo yanımda kendi sancısı olan bi kız vardı ikimizde saat akşam 9da yattık hastaneye ben gece 1 de doğurdum o sabah 8de doğum yaptı.Bidaha olsa yine suni sancı isterim ağrılar şiddetlide olsa dayanılmycak gibi değil. saat 11;30 da çok bastırdı sancılarm 1 de doğum yaptım zaten

Evet coj haklisin 10 saat sanci cekmektense 3 saat cekip ohhhh kurtul....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…