• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancı ile doğum

Tugbaa03

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
134
0
16
İstanbul
Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım

Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım

canım korkulacak bşe yok o olmasada normal sancında aynı kıvamda olacak değişen bişey yok... sadece birinde sancı kendi geliyo birinde de onlar veriyolar tek fark bu... sancılar zaten açılma arttıkça çoğalıyo... ben doğuma gitmeden önceki gece çektiğim sancıyla suni sancı arasında tabiiki fark var gece açılmam 2-3 cm suniden sonra 6-7 cm... hem suni sancı açılmayada yardımcı oluyo doğumu hızlandırıyo... ben 12de yattım 4 buçukta doğurdum... açılmana göre sancının şiddeti değişiyo.. o birazda senin acı eşiğine bağlı aslında... sen hiç korkma.. normal olursa sadece derin nefes almayı unutma yeter. allah bi avazda kurtarsın canım...

canım korkulacak bşe yok o olmasada normal sancında aynı kıvamda olacak değişen bişey yok... sadece birinde sancı kendi geliyo birinde de onlar veriyolar tek fark bu... sancılar zaten açılma arttıkça çoğalıyo... ben doğuma gitmeden önceki gece çektiğim sancıyla suni sancı arasında tabiiki fark var gece açılmam 2-3 cm suniden sonra 6-7 cm... hem suni sancı açılmayada yardımcı oluyo doğumu hızlandırıyo... ben 12de yattım 4 buçukta doğurdum... açılmana göre sancının şiddeti değişiyo.. o birazda senin acı eşiğine bağlı aslında... sen hiç korkma.. normal olursa sadece derin nefes almayı unutma yeter. allah bi avazda kurtarsın canım...

Canım senin 2 - 3 cm açılman varmış hiç değilse bende hiç açılma yok ve bebek kanala inmemiş daha :25:

Canım senin 2 - 3 cm açılman varmış hiç değilse bende hiç açılma yok ve bebek kanala inmemiş daha :25:

Canım öyle düşünme ben 39+4 te gittim hiç açılma yoktu 40+4 te doğuma gittiğimde 2 santimdi hem ayrıca bebek sancılarla beraber aşağıya iniyor

canım o iş belli olmaz... son dk bile bebek bi anda giriverir kanala bi anda açılman olur sen bile inanamazsın. hem olmasa bile suni sancı o işe yarıyo zaten hiç merak etme... hiç korkma canım...herşey olacağına varır...

benim doğumumda 11 kasım olarak çıkıyor
işin açığı suni sancıyı bende istemiyorum
doktorum pazartesi gel dedi ama
inşallah suni sancıya gerek kalmadan normal ağrımla giderim
arkadaşında dediği gibi ağrı mecbur olacak normalde olsa
sunide olsa allah yardımcımız olsun canım
hayırlısıyla kurtulursun inşallah
korkarak germe kendini rahat olmaya çalış

benim doğumumda 11 kasım olarak çıkıyor
işin açığı suni sancıyı bende istemiyorum
doktorum pazartesi gel dedi ama
inşallah suni sancıya gerek kalmadan normal ağrımla giderim
arkadaşında dediği gibi ağrı mecbur olacak normalde olsa
sunide olsa allah yardımcımız olsun canım
hayırlısıyla kurtulursun inşallah
korkarak germe kendini rahat olmaya çalış

Canım açılmam olursa kabul edicem zaten sunı sancıyı tabı bebek kanala ındıyse eger açılma olmassa kabul etmıycem sunı sancıyı Allah yardımcımız olsun :16:

selm durumunu merak ettim doğumun gerçekleşmiştir artık değilmi nasıl geçti
benim oğluşum 11 kasımı bekleyemedi 10 kasımda geldi
normal doğumdu sunni sancı yaptırmadım zaten normal sancım vardı ağrıdan
deliriyordum hayırlısıyla gerçekleşmiştir inşallah doğumun

Back