• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suni sancı ile doğum yapanlar...

semami

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
318
İzmir
kızlar 40.haftamdayım. drum bu hafta gelmezsze suni sancı verip başlatalım doğumu, bekletmeyelim diyor. suni sancıda açılma olmasını beklemek gerekiyor mu? hiç bi belirti yokken suni sancıyla doğurabilir miyim acaba?

suni sancıyle doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen...

kızlar 40.haftamdayım. drum bu hafta gelmezsze suni sancı verip başlatalım doğumu, bekletmeyelim diyor. suni sancıda açılma olmasını beklemek gerekiyor mu? hiç bi belirti yokken suni sancıyla doğurabilir miyim acaba?

suni sancıyle doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen...

ewet cnm suni sancıyla açılma bekleniyor.ewet suni sancıyla inşallah hayırlısıyla doqum yaparsın allah yardımcın olsun:Saruboceq:

bnde suni sancıyla doğum yaptım ama benim 3cm açılmam wardı sancım yoktu.. açılma olmayıpta suni sancı başlatılanlar genelde en fazla iki saat sonra sezaryene alınıyo.. doktora güwen çok önemli!!! zaten o sancı esnasında sen 10 cme hiç ulaşamicanı düşünerek sezaryene cazip bakıosun o anki psikolojiyle.. bende istedim sezaryen doktorum canım benim yapmadı.. inşallah normal doğum şansını yaşayabilirsin en fazla 2 saat dayanılmaz ağrı çeker çocuk çıktığı anda kurtulursun.. ben o an yağa kalkıp çocuumu kucaklamak istedim doktorum duuur daha dikiş war dedi.. o 5 dakika hiç bitmedi sankii kızımı temizleyip getrdiklerinde dünyada ki tarifi olmayan tek gerçek aşkı yşadım.. inşallah sanada kısmet olur... hayırlı doğumlar

tabi sen bu arada kendi sancının gelmesi için merdiwen in çık, çömel kalk biraz bol booool yürü olmadı ufaktan bi ilşki yap kocanla nasılsa artık günün dolmuş bi risk yokaklinialirimsmile
yani suniden önce dilerim normal sancın gelir suni az biraz daha ağıryerimseniben

bnde suni sancıyla doğum yaptım ama benim 3cm açılmam wardı sancım yoktu.. açılma olmayıpta suni sancı başlatılanlar genelde en fazla iki saat sonra sezaryene alınıyo.. doktora güwen çok önemli!!! zaten o sancı esnasında sen 10 cme hiç ulaşamicanı düşünerek sezaryene cazip bakıosun o anki psikolojiyle.. bende istedim sezaryen doktorum canım benim yapmadı.. inşallah normal doğum şansını yaşayabilirsin en fazla 2 saat dayanılmaz ağrı çeker çocuk çıktığı anda kurtulursun.. ben o an yağa kalkıp çocuumu kucaklamak istedim doktorum duuur daha dikiş war dedi.. o 5 dakika hiç bitmedi sankii kızımı temizleyip getrdiklerinde dünyada ki tarifi olmayan tek gerçek aşkı yşadım.. inşallah sanada kısmet olur... hayırlı doğumlar

tabi sen bu arada kendi sancının gelmesi için merdiwen in çık, çömel kalk biraz bol booool yürü olmadı ufaktan bi ilşki yap kocanla nasılsa artık günün dolmuş bi risk yokaklinialirimsmile
yani suniden önce dilerim normal sancın gelir suni az biraz daha ağıryerimseniben

Canım suni sancıya dayanamadıkları için mi sezeryane alınıyoreyvahedigeldismile

ay inşallah canım ya, umarım kendi sancımla giderim sonrası allah kerim...

Merhabalar ben de suni sancı ile normal doğum yaptım ama ne doğumdu.Müthiş geçen bi hamilelik sonucu güle oynaya tabi suyum da yavaş yavaş gelerek hastaneye yatışım yapıldı.nst de kasılmalar ve sancılar görünüyodu ama benim hiç canım acımıyodu o esnada doktorum suyumu boşaltmaya karar verdi bebek kanala çok daha iyi baskı yapsın diye ortaya çıkan görüntü çok kötüydü suyum yemyeşildi ve sezeyana alınmama sözkonusu oldu ben ısrarala normal doğum yapacağımı söyledim ve suni sancı verilmeye başlandı saat 10:30 du ve sıkıntı dolu 8 saat geçti ve açıklık 8 cm olmuştu ve doğuma girdim 45 dk sonra doğum olmuştu. Ama sonrası adranalinliydi kanamam durmadı ve doktorum bu durumu o ana farketti hemen midahale etti narkoz alarak yaklaşık 1 saat süren bi ameliyat gerçekleşti eğer bu durum farkedilmeseydi sonuç ölüm ya da rahmimin alınması ama çok herşey geride kaldı 1 ay sonra tüm dikişlerim iyleşti .şunu söyleyebilirim ki tekrar doğum yapsam yeine normal doğumu tercih ederim

Back