millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #1 kızlar eşim dün kendıne suni deri bı mont almış ve uzerıne pudralı deodorantı boca etmiş alel acele.. mont suan eskıtme monta döndü,beyaz beyaz ızler duruyor..nasıl çıkar bu? suana kadar yaptıklarım.. 1.sıcak suyla sıldım.. 2.cifle sıldım(amonyak ıcerıyor dıye) 3.camasır suyuyla sıldım.. 4.sırkelı suyla sıldım.. 5.karbonatla sıldım.. leke bana mısın demedı,hala duruyor..ne yapcam ben bunu?
kızlar eşim dün kendıne suni deri bı mont almış ve uzerıne pudralı deodorantı boca etmiş alel acele.. mont suan eskıtme monta döndü,beyaz beyaz ızler duruyor..nasıl çıkar bu? suana kadar yaptıklarım.. 1.sıcak suyla sıldım.. 2.cifle sıldım(amonyak ıcerıyor dıye) 3.camasır suyuyla sıldım.. 4.sırkelı suyla sıldım.. 5.karbonatla sıldım.. leke bana mısın demedı,hala duruyor..ne yapcam ben bunu?
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #2 neyse buldum sanırım kafayı çalıştırarak..
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 248 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #3 millan .!.: neyse buldum sanırım kafayı çalıştırarak.. Genişletmek için tıkla... nedir çözümü, merak ettim
millan .!.: neyse buldum sanırım kafayı çalıştırarak.. Genişletmek için tıkla... nedir çözümü, merak ettim
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #4 zeytinagaci .!.: nedir çözümü, merak ettim Genişletmek için tıkla... :)) lekeyı sılınce cıktı gıbı görünüyor ama kuruyunca tum beyazlıklar meydana çıkıyordu.. demekkı dedım bunun ıslak gıbı olması lazım yanı nemli kalmalı.. aldım yoğun yağlı bı el kremı bı güzel yedırdım.. nettende okumuştum derılerın bakım kremı oluyormuş,onunla bakım yapılıyormuş.. aha sana bakımın alasını yapıyorum dedım.. el kremı kurudu ama ız falan yok artık:))
zeytinagaci .!.: nedir çözümü, merak ettim Genişletmek için tıkla... :)) lekeyı sılınce cıktı gıbı görünüyor ama kuruyunca tum beyazlıklar meydana çıkıyordu.. demekkı dedım bunun ıslak gıbı olması lazım yanı nemli kalmalı.. aldım yoğun yağlı bı el kremı bı güzel yedırdım.. nettende okumuştum derılerın bakım kremı oluyormuş,onunla bakım yapılıyormuş.. aha sana bakımın alasını yapıyorum dedım.. el kremı kurudu ama ız falan yok artık:))
LadyPenny Deliyim ben deliyim Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 743 153 123 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #5 Hahaa bende sana krem sur dicektim tam :) bende annemin arabasini duvara surttugumde kremle 1-2 hafta saklayabilmistim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hahaa bende sana krem sur dicektim tam :) bende annemin arabasini duvara surttugumde kremle 1-2 hafta saklayabilmistim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
L laodike Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 1.199 103 123 Burdur 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #6 LadyPenny .!.: Hahaa bende sana krem sur dicektim tam :) bende annemin arabasini duvara surttugumde kremle 1-2 hafta saklayabilmistim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Arabaya krem mi surdunuz????? :O:O:O
LadyPenny .!.: Hahaa bende sana krem sur dicektim tam :) bende annemin arabasini duvara surttugumde kremle 1-2 hafta saklayabilmistim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Arabaya krem mi surdunuz????? :O:O:O
LadyPenny Deliyim ben deliyim Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 743 153 123 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #7 laodike .!.: Arabaya krem mi surdunuz????? :O:O:O Genişletmek için tıkla... Evet :) krem surdum surtulen yere iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
laodike .!.: Arabaya krem mi surdunuz????? :O:O:O Genişletmek için tıkla... Evet :) krem surdum surtulen yere iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi