Sunay Akn ve Oyuncak Mzesi

Kendimi kaybettim izlerken geçmişi, çocukluk avuntularımızı...Muhteşem anılar ...Tavsiye ederim..
İçeride Fotoğraf çekmek yasak olduğu için çekemedim ama yukarı sayfalara kopya olarak zaten eklemiştim

bu güzel paylaşım için cok tskler ederım ablacığım
senın paylasımlar gercekten ınsanı değer tasıyoo

bu zmanda oyuncu cocuklarımız pek kalmadı sanırm m.gezenın sözu ve oyuncaği cok hoş

cocuk olmak ısterdım :asigim:

ablacıgım benım.........
insanın çocuk olası geliyor..........ayrıca ne demiye büyüdüksek artık.........tamamıyla saf ve temiz duygular barındıran minicik bir çocuk........
ve bu oyuncakların içerisine koyuverecekler beni...........
bazen sinderalla bazen cüce bazen asker bazen şovalye olcam.......
saatlerce.........hiç usanmadan..........hatta annem yeter duygu demesine bile kızıcam.........aglıyacam.....
minik bir bebegi kucagıma alıp uyuyacam.......
belki alice harıkalar dünyasına gitcem rüyamda............
ah çocuklugum........ah......

ablacıgım emegine saglık...ben hiç görmemiştim sayende bir kaç dakikada olsa çocuk oldum.......
bugün benim için önemli bir gün........ve galiba birazcık daha çocuklugumdan uzaklaşıyorum......
ama içimdeki çocuk hep minicik........

sen gecen dediğinde ben hemen bakmıştım canım gercekten çok güzel dünyanın dört bir yanından her türde,her kültürde oyuncakları bir araya getirmesi harika,olağan üstü güzellikte,sevgili sunay akının,her çalışmalarını beğenirim zaten.sohbetleri olsun yazıları olsun .ellerine sağlık.
yeşilim seninde emeğine sağlık canım benim. a.s.

çok güzel resimler ve oyuncaklar yeşilim ablam
cogu eski oyuncaklar günümüzde yok bile şimdiki çocukların oyuncakları bile bir garip
ve hiçte güzel degil.
eski bez bebekler taş bebekler dah güzeldi
teknolojıyle birlikte oyuncaklar ve oyunlarda degişti malesef
emegıne saglım yeşilim

Ben de Sizin gibi bu müzeyi görme şansını yakaladım..Hem de yanımda

çocuk yoktu..Hatta özellikle bu müze bir kaç yeri ziyarete gittim....

Ayrı bir dünyaya daldım....

....Müzedeki her şey ayrı ayrı hayal gücü ve emeğin birleşimi..

Hepsi sevgiyle yapılmış ,eğlenceli oyuncaklar , baştan savma değil..Bir karakterleri var gibi...

Hatta bence tablo gibi ...hiç birinden milyonlarca üretilmemiş, hepsi özel ...

Onlarla oynamış çocukları kıskandım aslında birazda..:kedi:

Belki de onlarla oynamış çocuklar sevgiyle büyüyen, eğlenen çocuklardır ve öyle yetişkinlerdir şimdi

diye düşündüm.....Ben çok sevdim bu müzeyi.... Sunay Akın'ın ve eşi ve hatta çocukları çok emek

harcamışlar gerçekten......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…