sarmısaklı kürü denemeği düşünüyorum...canım benim saçlarım uçları okadar kırık ve kötüki ne yapsam işe yaramıyor :84:saç uçlarıma jajoba yağı sürüyorum ama yine aynı gerçi daha yeni kullanmaya başladım ama bakalım belki bir netice görürüm... canım saç uçlarına yaptığın maske filan varmı senin yazarsan sevinirim...
kızlar bi vakit bulup ekleyemedim kusura bakmayınşimdi ekliorm bende
3.yapışım ama ben yol aldığımı düşünüorm resimdeki soldan 1. ve 2. resim yapmadan önceki diğeri ikisi ise 3 deneme sonraki resim
fakat resim görüntü alma işi düzgün ayarlanamadığından pek fark yok gibi duruo ama aslında wr :)
özelllikle dikkat etmenizi istediğim kısım saçın uç kısımlarından çok net anlaşılıo uzama birde saçı yumuşatıp onardığını da görceksiniz
kızlar bi vakit bulup ekleyemedim kusura bakmayınşimdi ekliorm bende
3.yapışım ama ben yol aldığımı düşünüorm resimdeki soldan 1. ve 2. resim yapmadan önceki diğeri ikisi ise 3 deneme sonraki resim
fakat resim görüntü alma işi düzgün ayarlanamadığından pek fark yok gibi duruo ama aslında wr :)
özelllikle dikkat etmenizi istediğim kısım saçın uç kısımlarından çok net anlaşılıo uzama birde saçı yumuşatıp onardığını da görceksiniz
kızlar kusura bakmayın upload siterlerinde sorun olduğu için yükleyemedim şimdi yüklüormm
SA__ Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?