Suna Dumankaya'dan Genital bölge kararması için doğal çözüm

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
Malzemeler:

• 1 çay kaşığı vazelin

• 1 çay kaşığı elma suyu

• 1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemeleri bir kabın içinde karıştırdıktan sonra kararan bölgeye sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yıkayın bebek pudrası sürün. Genital bölge ve Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

Malzemeler:

• 1 çay kaşığı vazelin

• 1 çay kaşığı elma suyu

• 1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemeleri bir kabın içinde karıştırdıktan sonra kararan bölgeye sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yıkayın bebek pudrası sürün. Genital bölge ve Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

Paylaşmın için çok sağol peki haftada kaç kere yapıcağız ne kadar süre uygulamamız gerek

acaba işe yarar mı :44::44::44::44:
denemek lazım deneyen olursa sonucu yazsın kızlarrr :21:

merhabalar bence gerek yok eczaneden expigment alın 6 tl hemen etki ediyor ben koltukaltı ve diz kapağımdaki karartım için almıştım şimdi bembeyazlar

Bir haftadır ellerim nemlensin diye annemin kalp için içtiği limonların kabuklarını ellerime sürüyodum...kollarımla renk farkı olduğunu farkettim. ellerim beyazladı:KK9:

denedinizmi sonuçlar nedir bişey söyleyim kesinlikle hassas bölgeye yok vazelin sirke limon v.s gibi şeyler asla sürmeyin:KK20: daha sonra olcaklarını biliyormuydunuz bende çevremden çok duydum genetikse değişdiremezsiniz ama koltuk altı için kullanılabilir en güzelide yaz kış pudra kullanın koltuk altına hem mis gibi kokar hemde 5 6 ay gibi bi zamanda bembeyaz olmasını sağlar kararmanın en büyük sebebide iç çamaşırı yüzünden birde ıslak kalmasıdır buna dikat ediniz:KK34:

merhabalar bence gerek yok eczaneden expigment alın 6 tl hemen etki ediyor ben koltukaltı ve diz kapağımdaki karartım için almıştım şimdi bembeyazlar

canım peki nasıl uyguladın ve geçici bir sonuç mu veriyor yoksa bi süre uygulayıp bırakıyor musun?

X