Sümüksü pembe ve kahve akıntıııııııı!!!!

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Kızlar sümüksü pembe ve kahve akıntım varrr nedir sizce adetime daha varrr

arkada$im kizmana gerek yok
bilmece gibi soru soruyorsun , yukardakia rkada$ yardimci olmaya çali$iyor nerden bilsin senin evli oldugunu:)

ne zaman oluyor bu akinti, adet sonrasinda mi, iki$ki sonrasindami
ka$inti vs oluyormu

sen en iyiisi bi dr a git :)
birsuru sebebi vardir $ikayetinin,

spiral oldugunda oyle akinti olursa mesela di$ gebelik riski var gibi ..

Son düzenleme:
Spiral yok canm adetme bir hafta var 1kere dış gebelikten ameliyat oldm olabilirmide

Merhabaaa diğer konunada yardımcı olmuştum canım bence sen bir doktora git bu akıntının sebebini öğren biz buradan varsayımlar yaparız ama kesin sonucu doktor söyler bi muayene ol ama iyi bir doktora git ve beni yanlış anlama sana yardımcı olabilmek için fikrimi söylüyorum 5 tane düşükten doktorun bu düşüklerin sebebini söylemedi sana

Canm çok saol tskr ederimm düşüklermde sebep bulunamdı kromznlara baklck tarh bklyrmda yerlşme kanması nasl olurki

Yerleşme kanaması her kadında olmaz ama adetten bir hafta önce lekelenme tarzı pembe renkte oluyormuş burda okuduklarımdan bildiğim bu.peki ara vermeyi düşündün mü biraz kendini toplamayı çünkü 5 düşük az bi rakam değil

3ay verdim canm allh herkse versn adetme 1hafta var bnde daha oncde tutunma kansmsı olmuştu inş oledir kan yaptrsam erknmi çok tskr edrm sana cvp yazdgn içn

Rica ederim canım ne demek inşallah hamilesindir ve bu defa üzmez seni bebişin :) bence test yaptırmak için erken adetine 1 hafta varmış adetini bekle derim en kesin sonuç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…