Sümüksü akıntı

Meleqimm1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
726
667
103
31
Kizlar adet bitiminden 2. 3 gun sonra geliyor ve 10 15 gun sonra tekrar geliyor ve dun yine geldi baya uzun ve yumurta aki gibiydi yani yumurtam catlamismi oluyor kasinti flan da yok napicam ben simdi 40 45 gunde adet olurum

bende de çok fazla akıntı oluyor bazen adetten sonra ve önce 1 haftaya yakın akıntı oluyor bunun sebebi ne olabilir ki acaba :( internetten araştırma yapınca bir sürü şey yazıyor neredeyse kendime kanser damgası koyduracaklar, doktora gitmeye de vaktim yok şu an için. akıntı sorunu yaşayanlar yazarsa çok sevinirim. adetlerim genelde düzenli 21-25 gün arasında oluyorum... konu için teşekkürler :)

Doktora gittin mi canim hic bu durum icin bence bir an once geciktirmeden git arkadasimda da benzer bir durum vardi cok sukur hormon ilaclari ile bilincli bir doktor sayesinde halletti sorununu sen de internetten arastir en iyi jinekologu ve git bir an once

Benm bulundugum yerde bi doktor var ona gittim oda hicbi test yapmadan direk tup bebek dedigi icin gitmiyorum ona anca istanbula gidicem orda bi doktor bulucam daha önce bi dusuk yaptim

Merhabalar bende 16 yasındayım ve 1-2 yıldır adet günlerim hariç hergün akınntı oluyor beyaz ve sarı gibi ve kötü kokulu ve ya fazla oluyor peçete felan koyuyorum günlük ped takınca çamaşırım ıslanıyor çünlü peçete de 3-4 saat işe yarıyor çok yoğun oldugumda ped kullanıyorum. aynı olayı yaşayanlar varmı? varsa cevap yazarsa çok sevinirim. ayrıca sizler doktora gittinizmi doktor ne dedi ?

Merhabalar bende 16 yasındayım ve 1-2 yıldır adet günlerim hariç hergün akınntı oluyor beyaz ve sarı gibi ve kötü kokulu ve ya fazla oluyor peçete felan koyuyorum günlük ped takınca çamaşırım ıslanıyor çünlü peçete de 3-4 saat işe yarıyor çok yoğun oldugumda ped kullanıyorum. aynı olayı yaşayanlar varmı? varsa cevap yazarsa çok sevinirim. ayrıca sizler doktora gittinizmi doktor ne dedi ?
Kötü kokulu olması normal değil canım benim. Bir doktora görün, sana birkaç hap verir, düzelir. İhmal etme

Iltihap ve ya enfeksiyon var sanırım doktora gidin bnce

Back