Sümüksü akıntı

Nazlizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
279
396
103
34
Merhaba kızlar,
7+4 günlük gebeyim. Sümüksü akıntılarım oluyor rengi kremsi. Böyle bi durum yaşayan var mı? İlk gebeliğim.

Geçen hafta doktora gittim kahrengimsi akıntım vardı fitil verdi kullanmak istemedim ama kullanıcam sanırım

Beyaz kremsi vs ise sorun yok, vajinanın sağlıklı olduğunun habercisidir. Bunun hamilelikle falan zaten bi bağı yok normalde de gelir yani. Ama hamilelikte tabi biraz sık olabilir bu mukus dediğimiz olay. Ama sorun yok. Rahat ol. Tabi koku, rebk farklılığı, miktarı vs değişmediği sürece.

Allah razı olsun canım ya. Birden tuvalette oeçetenin üstüne çok yoğun bi şekilde gelince korktum. Dün iki defa o şekilde geldi. Biri krem gibi diğeri bana sanki Pembe gibi geldi eşime gösterdim hatta normal renk işte dedi.

Herkes de ilk üç ay çok önemli dikkat et dediği için korkuyorum en ufak bir durumda.

Rahat olsun için. Normal. Inş sağ salim alırsın kucağına.

Beyaz kokusuz akıntı normal
Hamilelikte yoğun olur
Ama kahverengi veya beyaz ama kokulu , sarı , yeşil değişik şekillerde ise doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…