• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sümüksü akıntı iyi birşey mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bukbuk7588

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
48
8
6
36
Arkadaşlar 2 gün önce 16 ocak yumurtlama gunumdu.bugun sümük şu akıntı oldu şeffaf.iyi birseymi

Vücuttan yumurta hücrelerini atıyorsun. Yumurtlamadan 2 yada 3 gün süre ile atılır. Normal bir durum 😊
Sümüksü akıntıya yumurtaldigimiz anlamına gelir ilişkiye o gün girebilirsiniz deniyor .
Siz yumurta hucresini atıyorsunuz demissiniz .
Benim bildiğim yanlış mı acaba ?

Sümüksü akıntıya yumurtaldigimiz anlamına gelir ilişkiye o gün girebilirsiniz deniyor .
Siz yumurta hucresini atıyorsunuz demissiniz .
Benim bildiğim yanlış mı acaba ?
Yok hayır dogru söylüyorsunuz ikimizde aynı şeyi demek istemisiz ama yumurtlamadan 2 gun sonra geldi yazılmış ben o cümleye nazaran söylüyorum onu. Yumurtalama gününden 1 yada 2 gun sonra yumurta hucresi hala canli kaldigi icin bazen boyle bir durumla karşılaşılabiliyor. Ayni sey benimde başıma gelmisti doktora gittiğimde vucuttan yavas yavas atildigini söyledi spermle birlesmesi olmadigi icin

Vücuttan yumurta hücrelerini atıyorsun. Yumurtlamadan 2 yada 3 gün süre ile atılır. Normal bir durum 😊
Tesekkurederim:-)Yaa bende bu akıntı olmuyordu uzun süredir ama 2 aydır oluyor.1.5 yıllık evliyim doğum kontrol kullandim 5 ay.ekimde 1 sene oldu korunmasız ilişki tam.oldu dedik kimyasalmis😔acaba yaklastimmigebelige diyorum anca düzene girdi vücut galiba

Yok hayır dogru söylüyorsunuz ikimizde aynı şeyi demek istemisiz ama yumurtlamadan 2 gun sonra geldi yazılmış ben o cümleye nazaran söylüyorum onu. Yumurtalama gününden 1 yada 2 gun sonra yumurta hucresi hala canli kaldigi icin bazen boyle bir durumla karşılaşılabiliyor. Ayni sey benimde başıma gelmisti doktora gittiğimde vucuttan yavas yavas atildigini söyledi spermle birlesmesi olmadigi icin
Yani spermle birleşme olmadığı içinmi geliyor o akıntı? Bu aydaki hamile olma ihtimalim yok? Ay kafam çok karisti

Yani spermle birleşme olmadığı içinmi geliyor o akıntı? Bu aydaki hamile olma ihtimalim yok? Ay kafam çok karisti
Yok ihtimal vardır tabiki ama bir cok hücre olduğu için vucut fazla geleni atıyor illaki bir şekilde. Bu ay bende de öyle oluyor hep akıntı var umarım hamileyizdir de o yuzdendir

Valla benimde kafamı karıştırdınız. O akıntı yumurtlama belirtisi ama siz döllenmeden yumurta atılıyor demişsiniz ilk defa duydum

Valla benimde kafamı karıştırdınız. O akıntı yumurtlama belirtisi ama siz döllenmeden yumurta atılıyor demişsiniz ilk defa duydum
Arkadaşlarım sizin dedikleriniz dogru zaten bende zıttını söylemiyorum. Bu konuyu açan arkadaş yumurtlamadan sonra geldi akinti yazmış farkettiyseniz ben arkadasin yazdigi seye diyorum bunu, aslinda hepimiz ayni seyi söylüyoruz benbiraz daha detayli söylüyorum. Sonucta herkesin bildigi sey başkadır ben cok doktora gittim son 1 ay içerisinde aldığım topladığım bilgiler ve araştırmalarım bu yönde. Akintinin en yogun oldugu gun zirve günüdür yani yumurtlama ve o zaman iliskiye girilir ama arkadas yumurtlamadan sonra geldi akintim yazmış

Back
X