• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Summer Infant Fold Store Ayaklı Katlanır Banyo Şezlongu super fiyat cok kullanisli-kapandi

zeynepcokkal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
108
1
48
İstanbul
$foto?raf-70.JPG $foto?raf-69.JPG $foto?raf-67.JPG $foto?raf-68.JPG

summer infant markali katlanabilir banyo sezlongu mavi renk.fotograflar elimdekinindir.hic kullanilmamistir,sifirdir.
bende kullaniyorum cok kullanisli fileye gore cok daha iyi cunku bebegin bir kismi suya girdiginden daha sagliklidir.dogumdan itibaren kullanilir.
bu bana hediye geldi,bu nedenle satiyorum.
fiyat kargo aliciya ait 15 tl dir.(piyasanin yari fiyati)

Summer Infant Fold Store Ayaklı Katlanır Banyo Şezlongu
Banyo şezlongu bebeğinizi yıkamanın en kolay yoludur.
Kullanılmadığı zaman çok yer kaplamaması ve seyahatte kolay taşınabilmesi içinkatlanabilir.
Özel ayağı konforlu ve rahat bir yıkama sağlar.
Kuvet veya lavaboda kullanılabilir.

Eki Görüntüle 743056 Eki Görüntüle 743057 Eki Görüntüle 743058 Eki Görüntüle 743059

summer infant markali katlanabilir banyo sezlongu mavi renk.fotograflar elimdekinindir.hic kullanilmamistir,sifirdir.
bende kullaniyorum cok kullanisli fileye gore cok daha iyi cunku bebegin bir kismi suya girdiginden daha sagliklidir.dogumdan itibaren kullanilir.
bu bana hediye geldi,bu nedenle satiyorum.
fiyat kargo aliciya ait 15 tl dir.(piyasanin yari fiyati)

Summer Infant Fold Store Ayaklı Katlanır Banyo Şezlongu
Banyo şezlongu bebeğinizi yıkamanın en kolay yoludur.
Kullanılmadığı zaman çok yer kaplamaması ve seyahatte kolay taşınabilmesi içinkatlanabilir.
Özel ayağı konforlu ve rahat bir yıkama sağlar.
Kuvet veya lavaboda kullanılabilir.

gunceldir.....link asagidadir incelemek isteyen.aynisindan bende birtane daha var.bu elimdeki sifir hic kullanilmamis.beylikduzu,esenyurt civari elden alabilir.mail adresim

Back