- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Hünkar(Recep Tayyip sultan) babası böyle uygun görmüş. Bize laf düşmezBu stratejik evlilikler çok sıkıcı değil mi ya. Aşırı ruhsuz görünüyor bana.
Hayat devam ediyor bir tarafta ölüm diğer tarafta yaşamVatan olmuş yangin yeri her gun nice canlar toprak oluyor bunlar dugunde dernekte. Mutluluklar dileyemeyecegim icim yaniyor cunku rabbim sen sor.
Ewet malesef ki hayat bazi insanlar icin hic bir sey olmamis gibi devam ediyor. vah ki ölene vah ki ölünn ardindan kalana onlar icin hayat dur du ama bakin devam etmiyor iste. Bu resimde mutlulugu dilemek bile fazla aslinda.Hayat devam ediyor bir tarafta ölüm diğer tarafta yaşam
Mutluluk dilemedikçe mutlu olmayacaklar mı
Birileri ölmeliki onlar yaşayabilsin
bende kocamdan güzelim nolacak sanki
Adam sumeyye den guzel gercekten ..
Sen masallah deyince baktim
Danışmanlık kolay iş değil ne de olsaSümeyye eskiden daha güzeldi kurudu gitti son resimlerde.
14 mayısta İstanbul trafiğini kilitlerler artık.
BakAaaaaaa kiz midir kadin midir ?
Bilmiyoruz
Bu mesaji begenenlerin %50 si de tam bir turnusol kağıdıKiz diye bir cinsiyetin Olmadigini biliyorum. Her ne kadar ironide olsa babasindan oturu kizina laf soylemek ya da carpitmak bana gore hos degil.
Bu mesaji begenenlerin %50 si de tam bir turnusol kağıdı
Seni mi kiricam bebisim yuzde %70 e cikarttimsen o rakamı bir yüzde 20-30 daha arttır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?