Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit için sülük ve ya hacamat yaptıranlar var mı ? Ben düşünüyorum ama kararsızım internette çok faydalı olduğu soyleniyor ama selülit için deneyen var mı ?
Selülit için sülük ve ya hacamat yaptıranlar var mı ? Ben düşünüyorum ama kararsızım internette çok faydalı olduğu soyleniyor ama selülit için deneyen var mı ?
Aman iyi araştırın derim eğer sülük yaptırıcaksanız. Temiz olduğundan, hiç kullanılmamış olduğunu araştırmanız gerek yoksa enfeksiyon riskiniz olur Allah korusun
Selülit için faydası yeni kan üretimi yaptığı için ve kan dolaşımına sülüğün enzimleri şifa olduğu içindir. Ama ilk seansta 1 tane sülükle selülit görüntüsü geçmez. Bizzat uygulamacı olarak söylüyorum
Selülit için faydası yeni kan üretimi yaptığı için ve kan dolaşımına sülüğün enzimleri şifa olduğu içindir. Ama ilk seansta 1 tane sülükle selülit görüntüsü geçmez. Bizzat uygulamacı olarak söylüyorum