Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende gözlük kullanıyorum. Biçok sebep için sülük oldum mucize diyebilirim. Önce hacamat ardından sülük oldum. O kadar rahatlattı ağrılarımı anlatamam. Eşimin arkadası sülüj ile gözlüğü çıkarmış bende olmayı düşünüyorum göz için faydası vardır ama illa olun demem kimisi baskasına kullandığı sülüğü baska birine kullanınca enfeksiyon kapabiliyorlar güvenilir olmaz kesinlikle çok önemli. Tabi bilmeyen bazıları olabilir direkt göze dğl şakaklara yapılıyor sülükler damarlar ordan geçiyor yaMerhabalar sülük tedavisi yapıp birçok faydasını gören var mı? Uzağı görememe durumunu yani miyobu tedavi ettiği doğru mudur ? Bilgilerinizi aktarabilir misiniz... (Bilgisi, fikri olan yazsın)
Yani gözlüğü çıkaran olduğunu sülüğün çok iyi geldiğini duydum hacamat ve sülük eğitimi aldım hacamat yaptım ama sülük denemedim hiç sadece eğitim aldım. Gözlerim için yapmak konusunda tereddütüm var iyi gelir mi zararı olur mu diye.Merhaba bende gözlük kullanıyorum. Biçok sebep için sülük oldum mucize diyebilirim. Önce hacamat ardından sülük oldum. O kadar rahatlattı ağrılarımı anlatamam. Eşimin arkadası sülüj ile gözlüğü çıkarmış bende olmayı düşünüyorum göz için faydası vardır ama illa olun demem kimisi baskasına kullandığı sülüğü baska birine kullanınca enfeksiyon kapabiliyorlar güvenilir olmaz kesinlikle çok önemli. Tabi bilmeyen bazıları olabilir direkt göze dğl şakaklara yapılıyor sülükler damarlar ordan geçiyor ya
Kendinizi eğitimini aldıysanız bilmeniz lazım illa. Yeğenimde de tavuk karası var gözlerinde ablamda yapacak yeğenime. Gözlük çıkaran çok oldu böyle kendinize yapabilecek msnzYani gözlüğü çıkaran olduğunu sülüğün çok iyi geldiğini duydum hacamat ve sülük eğitimi aldım hacamat yaptım ama sülük denemedim hiç sadece eğitim aldım. Gözlerim için yapmak konusunda tereddütüm var iyi gelir mi zararı olur mu diye.
SsMerhabalar sülük tedavisi yapıp birçok faydasını gören var mı? Uzağı görememe durumunu yani miyobu tedavi ettiği doğru mudur ? Bilgilerinizi aktarabilir misiniz... (Bilgisi, fikri olan yazsın)
Göz hastalıkları göz sinirleri ve yeni oluşan katarakta etkilidir en az 3seansMerhabalar sülük tedavisi yapıp birçok faydasını gören var mı? Uzağı görememe durumunu yani miyobu tedavi ettiği doğru mudur ? Bilgilerinizi aktarabilir misiniz... (Bilgisi, fikri olan yazsın)