SÜLÜK TEDAVİSİ İDRAR YOLLARI İÇİN

Bugün idrar yollari ve anne olmak için hacamat ve sülük tedavisi oldum sizce sülük iyi gelir mi?
Çok iyi yapmışsın canım şifa olsun. Sülüğün baya faydasını göreceksin. Bende yapıyorum 1 yıldır eğitim ve belgesini aldım. Yaptıranlar çok memnun

Bende de pelvik enfeksiyonu çıktı persembe günü kasıktan sülük ve pocuk kısmına 3 tane hacamat yapilacak hem çok korkuyorum hemde kurtulmak istiyorum çok acıdı mi acaba😭

Bende de pelvik enfeksiyonu çıktı persembe günü kasıktan sülük ve pocuk kısmına 3 tane hacamat yapilacak hem çok korkuyorum hemde kurtulmak istiyorum çok acıdı mi acaba😭
Hacamat hamile kalamıyorum diye gittim canım önce sırtımın ortasına yapıldı sünnet diye hiç acımadı biraz gıdıklıyo gibi kolay yani sadece belimim aşağısı biraz acıdı ama korkulacak kadar değil canım .Birde iltahabım çoktu ondan iki tane sülük koydu bel bölgeme böbreklerin üzerine onlarda acıtmadı sadece kanı emerken bakma o da hafif acıttı sonra düştüler bir daha hacamat yaptı üzerine sülüklerin yerine o biraz acıttı sonra eve geldik sol tarafım çok kanadı yumurta beyazıyla naneyi karıştırıp pamukla baskı yaptık kanama durdu bekliyorum şimdi canım sonuç ne olucak Allah tan hayırlısı

Ben ilk defa yaptiricam hem sulugu hemde hacamati ben birde böcek vs şeylerden tiksinirim.antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum banamisin demedi.ama çok inanıyorum sanki hemen yok olup gidecek gibi geliyor bu illet.tek seferde mi sizin iltihapiniz gitti acaba

Ben ilk defa yaptiricam hem sulugu hemde hacamati ben birde böcek vs şeylerden tiksinirim.antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum banamisin demedi.ama çok inanıyorum sanki hemen yok olup gidecek gibi geliyor bu illet.tek seferde mi sizin iltihapiniz gitti acaba
Yok canım ben daha yeni yaptırdım bir hafta oldu ama inanki iltihaptan çok çektim kültür sonuçlarım çok kötüydü en son genta iğne kullandım doktor yazmıştı bu biraz iyi geldi

Sızınız azaldı mı acaba bende daha çok kasık bölgemde ve afedersiniz vajinanın ağız kısmında oluyor eğer ki idrarinizda iltihap çıktığını görüyorsanız bir plastik bardağa idrarinizi yapın ben öyle yapıyorum.anliyorum azaldığını yada çoğaldığını

Sızınız azaldı mı acaba bende daha çok kasık bölgemde ve afedersiniz vajinanın ağız kısmında oluyor eğer ki idrarinizda iltihap çıktığını görüyorsanız bir plastik bardağa idrarinizi yapın ben öyle yapıyorum.anliyorum azaldığını yada çoğaldığını
Aslında canım bende yanma oluyo ve geçmedi idrarımda da dediğin gibi öyle yaptığımda çok görüyorum

Ben birde böbrek hastasıyım bir tanesi az çalışıyor.acaba onda da etki olurmu yaptırsam mi sülük yada hacamat bilginiz var mı acaba

Ben birde böbrek hastasıyım bir tanesi az çalışıyor.acaba onda da etki olurmu yaptırsam mi sülük yada hacamat bilginiz var mı acaba
Hacamatla sonuç alırsınız canım. Hacamat tedavisiyle böbrek atılamayan ağır metaller atılır. (bana mıydı sorunuz bilmiyorum ama cevapladım ben)

X