Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi yapmışsın canım şifa olsun. Sülüğün baya faydasını göreceksin. Bende yapıyorum 1 yıldır eğitim ve belgesini aldım. Yaptıranlar çok memnunBugün idrar yollari ve anne olmak için hacamat ve sülük tedavisi oldum sizce sülük iyi gelir mi?
Insallah hocam sağolun bugün yaptirdim bir tarafimi çok ısırdı ve aşiri derece kanama olduÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun. Sülüğün baya faydasını göreceksin. Bende yapıyorum 1 yıldır eğitim ve belgesini aldım. Yaptıranlar çok memnun
Hacamat hamile kalamıyorum diye gittim canım önce sırtımın ortasına yapıldı sünnet diye hiç acımadı biraz gıdıklıyo gibi kolay yani sadece belimim aşağısı biraz acıdı ama korkulacak kadar değil canım .Birde iltahabım çoktu ondan iki tane sülük koydu bel bölgeme böbreklerin üzerine onlarda acıtmadı sadece kanı emerken bakma o da hafif acıttı sonra düştüler bir daha hacamat yaptı üzerine sülüklerin yerine o biraz acıttı sonra eve geldik sol tarafım çok kanadı yumurta beyazıyla naneyi karıştırıp pamukla baskı yaptık kanama durdu bekliyorum şimdi canım sonuç ne olucak Allah tan hayırlısıBende de pelvik enfeksiyonu çıktı persembe günü kasıktan sülük ve pocuk kısmına 3 tane hacamat yapilacak hem çok korkuyorum hemde kurtulmak istiyorum çok acıdı mi acaba
Yok canım ben daha yeni yaptırdım bir hafta oldu ama inanki iltihaptan çok çektim kültür sonuçlarım çok kötüydü en son genta iğne kullandım doktor yazmıştı bu biraz iyi geldiBen ilk defa yaptiricam hem sulugu hemde hacamati ben birde böcek vs şeylerden tiksinirim.antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum banamisin demedi.ama çok inanıyorum sanki hemen yok olup gidecek gibi geliyor bu illet.tek seferde mi sizin iltihapiniz gitti acaba
Canım bir şey sorabilir miyimÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun. Sülüğün baya faydasını göreceksin. Bende yapıyorum 1 yıldır eğitim ve belgesini aldım. Yaptıranlar çok memnun
Aslında canım bende yanma oluyo ve geçmedi idrarımda da dediğin gibi öyle yaptığımda çok görüyorumSızınız azaldı mı acaba bende daha çok kasık bölgemde ve afedersiniz vajinanın ağız kısmında oluyor eğer ki idrarinizda iltihap çıktığını görüyorsanız bir plastik bardağa idrarinizi yapın ben öyle yapıyorum.anliyorum azaldığını yada çoğaldığını
Tabi canım sorabilirsinCanım bir şey sorabilir miyim
Ne zaman sülük şifasını gösterir canımTabi canım sorabilirsin
Ben ilk defa yaptiricam hem sulugu hemde hacamati ben birde böcek vs şeylerden tiksinirim.antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum banamisin demedi.ama çok inanıyorum sanki hemen yok olup gidecek gibi geliyor bu illet.tek seferde mi sizin iltihapiniz gitti acaba
Ne için yaptıracaksınız bu önemli tabi, seansları oluyor rahatsızlığa göre ama ilk seansta ertesi gün etkili olmaya başlıyorNe zaman sülük şifasını gösterir canım
Benim yanmam devam ediyoNe için yaptıracaksınız bu önemli tabi, seansları oluyor rahatsızlığa göre ama ilk seansta ertesi gün etkili olmaya başlıyor
Evet canım hacamat ve sülükle ilk uygulama da sonuç alırsın ama 3 seans mutlaka yaptır. İlk seansta geçti diyerek ihmal etme ki tekrarlamasın. Şifa olur inşallah.Benim yanmam devam ediyo
Hacamatla sonuç alırsınız canım. Hacamat tedavisiyle böbrek atılamayan ağır metaller atılır. (bana mıydı sorunuz bilmiyorum ama cevapladım ben)Ben birde böbrek hastasıyım bir tanesi az çalışıyor.acaba onda da etki olurmu yaptırsam mi sülük yada hacamat bilginiz var mı acaba
İnşallah hocamEvet canım hacamat ve sülükle ilk uygulama da sonuç alırsın ama 3 seans mutlaka yaptır. İlk seansta geçti diyerek ihmal etme ki tekrarlamasın. Şifa olur inşallah.